Toimistovastaava Katja Viitanen: Työssäni näkyy palvelun paikallisuus

10.01.2020 – Ajankohtaista

Pirkanmaan alueen toimistopalveluista vastaava Viitanen viettää päivät pitkälti toimistolla. Hän vastaa siitä, että asiakaspalvelussa ja laskutuksessa kaikki menee niin kuin pitää.


– Toimin kiinteistösihteerien esimiehenä. Meidän työssämme näkyy hyvin Kotikadun paikallinen palvelu. Tunnemme talot ja aika pitkälti myös asukkaat.

Sarankulmassa sijaitsevassa toimistossa työskentelevät toimihenkilöt, joista osa, kuten työnjohto, ovat enemmän liikekannalla.

– Toimitilat ovat viihtyisät ja kotoisat. Työergonomiasta on myös huolehdittu, meillä on esimerkiksi sähköpöydät käytössä. Ja mikä tärkeintä, meillä on tosi hyvä porukka. Kaikki tukevat toisiaan ja henki on hyvä.

Viitasesta on vuosien myötä tullut eräänlainen tukihenkilö toimiston väelle. Häneltä kysytään paljon neuvoa ja mielipiteitä asioihin.

– Olen työskennellyt täällä jo seitsemän vuotta, ja tunnen hyvin ihmiset ja toienkuvat. Olen vähän sellainen tietopankki, jolle myös tuodaan palautetta. Viihdyn työssäni, päivät ovat vaihtelevia. Meille on annettu sopivasti vastuuta, ja Kotikadulla myös luotetaan tekijöihin.

Jaa artikkeli