Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille työpyynnön yhteydessä, jos työpyynnön suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.
Kiinteistöpalvelu Tuovinen

Kiinteistöpalvelu Tuovinen

Puhelinasiakaspalvelu arkisin 07:00 – 15:00

09 491 320

Voit jättää huoltopyynnön myös sähköisellä lomakkeella.

Päivystys 15:00 – 07:00

040 844 6305

Päivystysnumeromme palvelee välitöntä reagointia vaativissa asioissa (mm. vesivahingot ja oven avaukset) joka päivä.

Kiinteistöpalvelu Tuovinen

Kiinteistöpalvelu Tuovinen on perustettu 2002 ja se toimii Helsingin Töölössä. Palveluumme kuuluvat perinteiset talonmiespalvelut, kiinteistön siivouspalvelut sekä erilaiset kiinteistön kunnossapitopalvelut. Nykyaikainen konekantamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat luotettavan ja laadukkaan kiinteistöhuoltopalvelun. Palveluksessamme on tällä hetkellä toista kymmentä kiinteistöhuoltoalan ammattilaista.

Kiinteistöpalvelu Tuovinen on osa Kotikatua, mutta se toimii omana yhtiönä omalla nimellään.

Huoltomme palvelee alueilla

Töölö

http://kiinteistotuovinen.fi/

Puhelinasiakaspalvelu

Avoinna arkisin 07.00 – 15.00
09 491 320

Asiakaspalvelupiste

toimisto@kiinteistotuovinen.fi

Cygnaeuksenkatu 10 C 35 (sisäpiha)
Avoinna arkisin 07.00 – 15.00

Avaa kartalle

020- ja 010-alkuisten numeroiden puhelumaksut: 0,084 €/puhelu + 0,167 €/min. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, päivystysnumeroihimme (010 ja 020 alkuiset numerot) soitetut puhelut talletetaan asiakaspalvelun palvelun laadun kehittämiseksi. Tutustu tarkemmin puhelutallenteita koskettavaan tietosuojaselosteeseemme.