Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille työpyynnön yhteydessä, jos työpyynnön suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.
Talkkaripiiri

Talkkaripiiri

Puhelinasiakaspalvelu

09 4289 1433 palvelee 24/7

Talkkaripiiri

Talkkaripiiri on perustettu vuonna 2011. Työntekijöitä meillä on 20. Työt hoidetaan perheyrityksen mentaliteetilla: hyvällä porukalla, hyvällä mielellä ja kaikki huomioon ottaen. Meille reilu meininki tarkoittaa sitä, että huomioidaan työntekijät, asukkaat, isännöitsijät sekä luonto ja ympäristö.

Talkkaripiiri on osa Kotikatua, mutta se toimii omana yhtiönä omalla nimellään.

Huoltomme palvelee alueilla

Töölö

https://talkkaripiiri.com/

Puhelinasiakaspalvelu

09 4289 1433 palvelee 24/7

Asiakaspalvelupiste

huolto@talkkaripiiri.com

Ruusulankatu 21, 00250 Helsinki
Avoinna arkisin 07.00 – 15.00

Avaa kartalle

020- ja 010-alkuisten numeroiden puhelumaksut: 0,084 €/puhelu + 0,167 €/min. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, päivystysnumeroihimme (010 ja 020 alkuiset numerot) soitetut puhelut talletetaan asiakaspalvelun palvelun laadun kehittämiseksi. Tutustu tarkemmin puhelutallenteita koskettavaan tietosuojaselosteeseemme.