Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille työpyynnön yhteydessä, jos työpyynnön suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.
Kiinteistöhuolto Reijo Niemi

Kiinteistöhuolto Reijo Niemi

Puhelinasiakaspalvelu

0400 842 554 päivystys 24/7

Kiinteistöhuolto Reijo Niemi

Kiinteistöhuolto Reijo Niemi on paikallinen ja luotettava kiinteistöhuollon toimija Lahdessa, joka on perustettu vuonna 1995. Reippaassa tiimissämme toimii seitsemän kiinteistöhuollon ammattilaista.

Kiinteistöhuolto Reijo Niemi on osa Kotikatua, mutta se toimii omana yhtiönä omalla nimellään.

Huoltomme palvelee alueilla

Lahti

http://www.khniemi.fi/

Puhelinasiakaspalvelu

0400 842 554 päivystys 24/7

Asiakaspalvelupiste

huolto@khniemi.fi

Ansiokatu 4, 15610 Lahti
Avoinna arkisin 08.00 – 16.00

Avaa kartalle

020- ja 010-alkuisten numeroiden puhelumaksut: 0,084 €/puhelu + 0,167 €/min. Päivystysnumeroihimme (010 ja 020 alkuiset numerot) soitetut puhelut talletetaan asiakaspalvelun palvelun laadun varmistamiseksi.