Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille työpyynnön yhteydessä, jos työpyynnön suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.
L & S Huoltokeskus

L & S Huoltokeskus

Puhelinasiakaspalvelu arkisin 08:00 – 16:00

(03) 781 9878

Voit jättää huoltopyynnön myös sähköisellä lomakkeella.

Päivystys 16:00 – 08:00

0400 715 145

Päivystysnumeromme palvelee välitöntä reagointia vaativissa asioissa (mm. vesivahingot ja oven avaukset) joka päivä.

L & S Huoltokeskus

L & S Huoltokeskus on Lahdessa toimiva ketterä kumppani, joka tarjoaa monipuolisia kiinteistönhoito-, siivous- ja huoltopalveluja taloyhtiöille ja teollisuudelle. Myös pienimuotoiset remontit onnistuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vuonna 1992 perustettu yrityksen toimintaa johtaa Markku Saarinen, jolla yli 20 vuoden kokemus alalta. Yritys työllistää 20 ammattitaitoista ja ripeää työntekijää. Palvelualueeseemme kuuluvat Lahti ja sen ympäristö ja asiakkaina ja yhteistyökumppaneina meillä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja sekä eri alojen ammattiliikkeitä.

L & S Huoltokeskus on osa Kotikatua, mutta se toimii omana yhtiönään, omalla nimellään.

 

Huoltomme palvelee alueilla

Lahti

Pyydä tarjous!

Puhelinasiakaspalvelu

Avoinna arkisin 08.00 – 16.00
(03) 781 9878

Asiakaspalvelupiste

ls.huoltokeskus@co.inet.fi

Ansiokatu 4, 15610 Lahti
Avoinna arkisin 08.00 – 16.00

Avaa kartalle

020- ja 010-alkuisten numeroiden puhelumaksut: 0,084 €/puhelu + 0,167 €/min. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, päivystysnumeroihimme (010 ja 020 alkuiset numerot) soitetut puhelut talletetaan asiakaspalvelun palvelun laadun kehittämiseksi. Tutustu tarkemmin puhelutallenteita koskettavaan tietosuojaselosteeseemme.