Mattopalvelut
Mattopalvelut

Liikkuva mattopesula

Matot puhtaina ja kuivina paikoilleen jopa alle tunnissa!

Kotikadun kanssa samaan konserniin kuuluva Green Carpet huolehtii uniikilla tavalla mattojen puhtaudesta.  Green Carpet -mattopesula on Suomessa kehitetty ainutlaatuinen palvelukonsepti, jonka kulmakivenä ovat liikkuvat mattopesulat.  Ne mahdollistavat mattojen pesuhuollon tehokkaasti, korkealaatuisesti ja ympäristöystävällisesti. Kaikki tapahtuu mattojen sijaintipaikalla ilman kuljetushankaluuksia ja erillistä odotusaikaa maton kuivauksesta.

Liikkuvaan pesulaan asennetut patentoidut vesipesu- ja kuivauslaitteistoratkaisumme tekevät uuden ja mullistavan toimintatavan mahdolliseksi. Liikkuva mattopesula pesee ja kuivaa kaiken pituiset matot siellä missä matot sijaitsevat. Harjapesun lopputulos on tasainen ja raidaton. Pesulaadun viimeistelyn suorittaa kuivausyksikön ilmapuhallus, joka puhaltaa matonpesuun käytetyn pesu- ja huuhteluveden sekä mattoon vielä mahdollisesti jääneet hiekanjyvät.

Palvelumme tarjoaa

  • Joustavuutta ja nopeutta; mattojen pesu- ja huoltovälit saadaan tarpeen mukaiseksi.
  • Säästöä; laadukkaalla ja säännöllisellä mattohuollolla säästetään siivous- ja matonhankintakuluissa.
  • Viihtyisyyttä ja laatua; Sisääntulo muodostaa ensivaikutelman kiinteistön viihtyisyydestä ja laadusta.
  • Ympäristöystävällisyyttä; Green Carpet -pesumenetelmä vähentää vedenkulutuksen määrää jopa 80 prosenttia perinteisiin mattopesumenetelmiin verrattuna. Menetelmämme pienentää aina myös välitöntä energiankulutusta itse pesumenetelmässä ilman pesulakiinteistöä, mutta myös aikaa ja vaivaa mattojen kuljetusten sekä liikennemäärien pienentyessä.

Näin palvelu toimii

Matonpesupalvelun havainnekuva

 

Lue lisää Green Carpetista täältä.

Kysy lisää mattopalveluistamme

Ota yhteyttä
Matonpesukone pesee mattoa