Yritystiedot
Yritystiedot

Yritystiedot

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaidemme lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä.

Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Asiakkaillemme tämä näkyy aktiivisuutena ja oma-aloitteisuutena. Siinä, että teemme asiat aina kerralla kuntoon -asenteella ja kokonaisuutta ajatellen. Siinä, että rakennamme parempaa asumisviihtyvyyttä ja vaalimme hoitamiemme kiinteistöjen arvoa. Siinä, että olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja toimintaamme.

Yhtiömme muodostuu erityisesti asuinkiinteistöjen huoltoon erikoistuneista yksiköistä  ja meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon.

Kotikatu on osa PHM Groupia. PHM on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme auttaa!


Cateva on kiinteistötekniikkaan, remontti- ja korjausrakentamiseen, viher- ja maanrakentamiseen sekä muihin sisä- ja ulkotöihin erikoistunut yhtiö, jonka palvelut täydentävät ja tukevat säännöllistä kiinteistöhuollon kokonaisuutta. Catevan mottona on: kätevää kiinteistökorjausta – kerralla kuntoon. Cateva toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä.