Yritystiedot
Yritystiedot

Yritystiedot

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaidemme lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä.

Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Asiakkaillemme tämä näkyy aktiivisuutena ja oma-aloitteisuutena. Siinä, että teemme asiat aina kerralla kuntoon -asenteella ja kokonaisuutta ajatellen. Siinä, että rakennamme parempaa asumisviihtyvyyttä ja vaalimme hoitamiemme kiinteistöjen arvoa. Siinä, että olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja toimintaamme.

Yhtiömme muodostuu erityisesti asuinkiinteistöjen huoltoon erikoistuneista yksiköistä  ja meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon.

Kotikatu on osa PHM Group Oy:tä. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöhuoltokonserni, joka koostuu vahvoista paikallisista yhtiöistä. Tällä hetkellä palvelemme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa – laajennamme toimintaamme uusille alueille jatkuvasti.
PHM Groupin omistaa Norvestorin hallinnoimat rahastot ja Interan rahasto yhdessä yhtiön toimivan johdon kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme auttaa!


Cateva on osa Kotikatua. Sen kiinteistötekniikkaan, remontti- ja korjausrakentamiseen, viher- ja maanrakentamiseen sekä muihin sisä- ja ulkotöihin liittyvät palvelut täydentävät ja tukevat säännöllistä kiinteistöhuollon kokonaisuutta. Catevan mottona on: kätevää kiinteistökorjausta – kerralla kuntoon. Cateva toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä.