Yritystiedot
Yritystiedot

Yritystiedot

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Toimimme avoimesti viestien ja asiakkaamme lähellä, hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Asiakkaillemme tämä näkyy aktiivisuutena ja oma-aloitteisuutena. Siinä, että teemme asiat aina kerralla kuntoon -asenteella ja kokonaisuutta ajatellen. Siinä, että rakennamme parempaa asumisviihtyvyyttä ja vaalimme hoitamiemme kiinteistöjen arvoa. Siinä, että olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja.

Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja toimintaamme. Yhtiömme muodostuu erityisesti asuinkiinteistöjen huoltoon erikoistuneista yksiköistä, jotka toimivat pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Lahdessa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Kotikatu työllistää yli 1500 ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 115 miljoonaa euroa.

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme auttaa!


Cateva on osa Kotikatua. Sen kiinteistötekniikkaan, remontti- ja korjausrakentamiseen, viher- ja maanrakentamiseen sekä muihin sisä- ja ulkotöihin liittyvät palvelut täydentävät ja tukevat säännöllistä kiinteistöhuollon kokonaisuutta. Catevan mottona on: kätevää kiinteistökorjausta – kerralla kuntoon.