Huoltopyynnöstä valmiiksi – näin työ meillä etenee
Huoltopyynnöstä valmiiksi – näin työ meillä etenee

Huoltopyynnöstä valmiiksi – näin työ meillä etenee

Asiakkaan kuunteleminen ja sujuva tiedonvälitys ovat meillä Kotikadulla asiakaspalvelun tärkeimpiä ominaisuuksia. Tältä sivulta löydät tiedon, miten asiakaspalveluumme ilmoitettu huoltopyyntö täällä meidän päässämme kulkee, eli miten tapahtumaketju etenee huoltopyynnön tekemisestä valmiiksi työksi asti.

puhekupla-ikoni

Asukas ottaa yhteyttä Kotikatuun

Monesti ongelma voidaan ratkaista jo pelkällä asiakaspalvelijan ja asiakkaan välisellä puhelinkeskustelulla tai viestien vaihdolla.

suunnitelma

Kotikadun asiakaspalvelu ilmoittaa työn kiinteistönhoitajalle

Huoltopyyntö kirjataan Kotikadun järjestelmään ja lähetetään kiinteistönhoitajalle. Jos työ on kiireellinen, asiakaspalvelu ottaa kiinteistönhoitajaan myös erikseen yhteyttä lisätietojen antamista varten.

jakoavain-ikoni

Kiinteistönhoitaja ryhtyy hommiin

Jos työn tekeminen edellyttää lisätietoja tai toimenpiteitä asukkaalta, kiinteistönhoitaja voi ottaa työn ilmoittajaan suoraan puhelimitse yhteyttä. Tekijälle välitettävään huoltopyyntöön voidaan lisäksi laittaa merkintä, jonka perusteella hän ottaa automaattisesti yhteyttä esimerkiksi isännöitsijään tai asukkaaseen.

paivitys

Työ saadaan valmiiksi

Jos huoneistoon on menty yleisavaimella asukkaan ollessa poissa, kiinteistönhoitaja jättää näkyvälle paikalle viestilapun, jossa kertoo käynnistään ja työn suorittamisesta. Jos työtä ei saada valmiiksi heti ensimmäisen käynnin aikana, asiasta ilmoitetaan asukkaalle. Mikäli asukas on toivonut kuittausta valmistuneesta työstä, asiakaspalvelu välittää hänelle tiedon asiasta.

Voit tehdä meille huoltopyynnön verkkolomakkeella, puhelimitse, sähköpostilla tai isännöitsijän kautta. Suositeltavimmat tavat ovat puhelinsoitto asiakaspalveluumme sekä verkkolomake, jonka kautta tehtyjä huoltopyyntöjä käsitellään aina arkisin klo 8-16. Mikäli asia vaatii välitöntä reagointia, soita oman alueesi asiakaspalveluun. Löydät sen yhteystiedot täältä.