Laadukasta ja joustavaa huoltopalvelua liikekiinteistöille
Laadukasta ja joustavaa huoltopalvelua liikekiinteistöille

Laadukasta ja joustavaa huoltopalvelua liikekiinteistöille

Liike- ja toimistokiinteistöjen huollon ja hoidon tärkein tavoite on varmistaa kiinteistön käyttäjien tyytyväisyys ja turvallisuus sekä liiketoiminnan jatkuvuus kaikissa olosuhteissa. Me reagoimme nopeasti ja palvelemme luotettavasti kellon ja kalenterin ympäri.

PHM Liikekiinteistöt kuuluu kanssamme samaan konserniin ja on liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöihin erikoistunut yksikkö. PHM Liikekiinteistöt palvelee kaikissa kiinteistösi ylläpitoon liittyvissä asioissa. Yksikkö toimii valtakunnallisesti ja uskomme paikalliseen palveluun, jolla on Pohjolan kokoiset voimat.


Huolehdimme vuosikymmenten kokemuksella myös toimistojen, kauppakeskusten, pysäköintilaitosten ja erilaisten liikekiinteistöjen tasokkaasta huollosta koko niiden elinkaaren ajan. Palvelumme kulmakiviä ovat vahva ammattiylpeys sekä toiminnan tehokkuus. Me hoidamme hommat kerralla kuntoon, aina laadukkaasti loppuun asti.

Hyvää yhteydenpitoa ja ketterää palvelua liikekiinteistöille

Yhteydenpito kanssamme on mutkatonta ja avointa. Me reagoimme heti, emmekä vasta huomenna. Seuraamme palvelumme laatua aktiivisesti ja raportoimme toiminnastamme säännöllisesti. Lisäksi pidämme palvelun kehittämiseen tähtääviä tapaamisia yhdessä asiakkaan kanssa.

Suunnitelmallisesti aikaa ja rahaa säästäen

Huollamme kiinteistöjä suunnitelmallisesti ja ennakoimme asiantuntevasti muun muassa kunnossapitoon, energiatehokkuuteen ja käyttöturvallisuuteen liittyviä tarpeita ja kehityskohteita. Perehdymme kohteisiimme aina huolellisesti. Me ymmärrämme toiminnan jatkuvuuden kriittisen merkityksen niin liikekiinteistön vuokralaisten, työntekijöiden, asiakkaiden kuin muiden sidosryhmien näkökulmasta. Lupauksemme heille kaikille on havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme.

Kaikki huoltopalvelut liikekiinteistöille yhdeltä toimittajalta

Liikekiinteistöissä on tavallisesti monenlaisia käyttäjiä ja sen myötä runsaasti erilaisia päivittäiseen huoltoon sekä esimerkiksi ilmanvaihtoon ja lämmitykseen liittyviä tarpeita. Me räätälöimme palvelukokonaisuuden aina asiakkaallemme täydellisesti sopivaksi. Tarjoamme kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Me teemme asiakkaamme ja kiinteistön jokaisen käyttäjän arjesta miellyttävämpää ja helpompaa.

Kiinteistökorjausyhtiö Cateva sekä Kotikatu on osa PHM Groupia. Sen myötä monipuolinen osaamisemme kattaa myös LVISA-työt sekä talotekniikan ja korjausrakentamisen erikoispalvelut. Olemme paikallinen huoltoyhtiö ja pystymme tekemään joustavasti muutoksia palveluidemme sisältöön ja laajuuteen esimerkiksi sesonkien ja tilojen käyttöasteen mukaan.

Etsitkö laadukasta huoltokumppania liikekiinteistölle?

Ota yhteyttä