Meille töihin
Meille töihin

Tervetuloa tiimiin!

Kotikatu on kasvava, kehittyvä ja luotettava työnantaja. Meillä työskentelee yli 1 300 kiinteistöalan ammattilaista yhtälailla siivoojina kuin kiinteistönhoitajina tai erilaisissa asiantuntija- tai toimistotöissä. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kiinteistöjen hoidosta ja asukasviihtyvyyden ylläpidosta.

Pidämme huolta työntekijöistämme. Meille on tärkeää, että jokaisella on hyvät puitteet työntekoon työvälineistä ja -vaatteista alkaen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin myös tarjoamalla lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Meillä osaamista voi kehittää vaikkapa oppisopimuksen kautta tai siirtymällä talon sisällä eri tehtäviin.

Tarjoamme vakituista ja kokoaikaista päivätyötä, mikä mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Halutessasi voit tehdä myös osa-aikatyötä. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Tule huolehtimaan kanssamme kotitalojen ja liikehuoneistojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta!

Näytä avoimet työpaikat

Etsitkö töitä remontoinnin, kiinteistötekniikan, maanrakennuksen tai vahinkosaneerauksen parista? Katso tytäryhtiömme Catevan tarjoamat uramahdollisuudet.

Katso tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme työnhakijoilta keräämiämme henkilötietoja.

Lue tästä kotikatulaisten ajatuksia omasta työstään

Katso videot, joissa kiinteistönhoitajat Jan Eriksson ja Carolina Blomqvist sekä siivooja Ariin Asson kertovat työstään.

Kiinteistönhoitajan työ

Parasta on meidän porukka

Ammattina siivooja