Kiinteistöhuolto
Kiinteistöhuolto

Laadukas ja paikallinen kiinteistöhuolto

Kotikadun kiinteistöhuolto kattaa monipuoliset palvelut ja tehtävät mm. kiinteistön yleiseen huoltoon, valvontaan, pienkorjauksiin, tekniseen huoltoon ja piha-alueiden hoitoon liittyen. Lähellä asiakkaita toimiva kiinteistöhuolto huolehtii muun muassa kiinteistöhoidon kausi- ja määräaikaistöistä suunnitellusti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Lupauksemme on ”havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme”. Me kotikatulaiset ylläpidämme viihtyisää ja turvallista asumista ja vaalimme kiinteistöjen arvoa.

Ammattitaitoinen kiinteistöhuolto on meille intohimo, haluamme olla alan aallonharjalla ja kehittyä jatkuvasti. Tunnemme kaikki kohteemme syvällisesti ja pidämme niistä hyvää huolta. Olemme joka hetki valmiina palvelemaan nopeasti ja tehokkaasti: päivystyksemme palvelee kellon ja kalenterin ympäri. Asiakaspalvelumme väki tuntee kotitalosi ja pystyy helposti auttamaan ja löytämään oikean ratkaisun kiinteistöhuoltoa koskevaan arjen tarpeeseesi.

Kiinteistöhuoltoomme kuuluu tehtäviä mm. seuraavista kokonaisuuksista:

  • Kiinteistöhuollon yleiset tehtävät (mm. valvonta, toiminnan seuranta, avainpäivystys)
  • Kaukolämpölaitteet ja lämmitysjärjestelmä
  • Vesijärjestelmä ja viemärit
  • Sähköjärjestelmät
  • Kiinteistön ulkoalueiden hoito
  • Siivouspalvelu
  • Autohallit
  • Toimistopalvelut
  • Sähköinen asiointi

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä millainen kiinteistöhuoltosopimus palvelee sinua parhaiten.


Kiinteistöhuoltoa vaihtamassa? 

Kiinteistöjä ja taloyhtiöitä on monenlaisia ja siksi myös niiden huoltotarpeet eroavat merkittävästi toisistaan. Lue täältä asiantuntijamme neuvot ja vinkit kiinteistöhuoltoyhtiön vaihtajalle.


Säästetään energiaa yhdessä!

Kasasimme sivuillemme monipuolisen joukon vinkkejä arjen pieniin ja suurempiin ekotekoihin. Kurkkaa vinkit läpi ja muista ne arjessasi.


Meiltä myös palvelut liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöihin

PHM Liikekiinteistöt kuuluu kanssamme samaan konserniin ja on liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöihin erikoistunut yksikkö. PHM Liikekiinteistöt palvelee kaikissa kiinteistösi ylläpitoon liittyvissä asioissa. Yksikkö toimii valtakunnallisesti ja uskomme paikalliseen palveluun, jolla on Pohjolan kokoiset voimat

Etsitkö laadukasta kiinteistöhuoltoa?
Me palvelemme paikallisesti!

Ota yhteyttä
Kotikatu