Leikkipaikkojen tarkastukset
Leikkipaikkojen tarkastukset

Leikkipaikkojen tarkastukset takaavat turvallisen leikin

Paikallinen Kotikatu on turvallisten ja viihtyisien asuinympäristöjen asialla. Huolehdimme vahvalla ammattitaidolla asunto-osakeyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen leikkikenttien tarkastuksista. Kysy meiltä asiantuntijaa, kun tarvitset leikkipaikan tarkastajaa.

Mikäli tarvitset, meillä on myös saatavilla tarkastajia, jotka ovat saaneet Safe to Play Oy:n myöntämän, puolueettoman ja sertifioidun tarkastajakoulutuksen (ISO 17024, TR 17207, RPII). Tarkastajakoulutuksen saaneiden tarkastajien tekemät tarkastuksemme noudattavat vaadittuja turvallisuusstandardeja (SFS-EN 1176 & 1177).

Saat Kotikadulta seuraavat leikkipaikkatarkastukset:

Vuositarkastus

Vuositarkastus käsittää koko leikkipaikan yleisen turvallisuuden: siinä käydään läpi leikkivälineet ja niiden kunto, turva-alueet ja turva-alustat. Tarkastuksella varmistetaan, että leikkipaikka täyttää SFS-standardin vaatimukset. Vuositarkastus tehdään kerran vuodessa.

Toiminnallinen tarkastus

Vuositarkastuksen lisäksi leikkipaikalla voidaan tehdä toiminnallisia tarkastuksia (suosituksen mukaan vähintään 3 kuukauden välein). Toiminnallisen tarkastuksen kohteena on leikkipaikan ja -välineiden kunto ja stabiliteetti. Tarkastus voidaan suorittaa myös talvisin.

Käyttöönottotarkastus

Käyttöönottotarkastus tehdään leikkipaikan ja -välineiden asennuksen jälkeen, ennen niiden käyttöönottoa. Tarkastuksen avulla voidaan varmistua siitä, että välineet on asianmukaisesti ja turvallisesti asennettu. Käyttöönottotarkastus tulee aina suorittaa jonkun muun kuin välineen asentajan toimesta.

Leikkipaikan turvallisuus on palvelun tarjoajan vastuulla!

Me havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme myös leikkipaikat kuntoon!

Kysy lisää!