Kesätöissä kiinteistöhuollossa – lue Ronin ja Emilin terveiset

17.08.2020 – Ajankohtaista

Kesätyökokemus on arvokasta pääomaa nuorille tulevaa työuraa ajatellen. Kotikadulla ahkeroi kesällä 2020 lähes 250  kesätyöntekijää. Tällä sivulla Roni ja Emil kertovat, millaista oli olla kesä kiinteistöhuoltohommissa Helsingissä.

Roni Lehtimäki

”Aika kesätöissä meni hujauksessa. Työtehtäviin kuului viheralueiden siistimistä, roskien keruuta piha-alueilta ja muuta kiinteistönhoitoon liittyvää hommaa. 

Hauskinta oli ehdottomasti työskentely positiivisessa ja avuliaassa tiimissä, jossa apua sai aina tarvittaessa. Parasta oli, että vastuuta annettiin sopivassa määrin niin pääsi aika itsenäisesti työskentelemään.

Opin työjakson aikana paljon uutta kiinteistöjen ylläpidosta. Ei sitä tule ajatelleksi, kuinka paljon työtä tehdään siistin pihan eteen. Oli ilo kuulla hyvää palautetta työstä sillä sitten tiesi, että työllä on merkitystä ja sitä arvostetaan.

Suosittelen Kotikatua kesätyöpaikkana kaikille, sillä työilmapiiri ja kokemus kaikin puolin oli todella onnistunut. Nautin jokaisesta hetkestä.”

Emil Kallio

”Nyt oli todellakin hauskin kesätyö! Koko kesä meni silmän räpäyksessä, kun pääsi työskentelemään loistavien tyyppien kanssa. Työtehtäviini kuului piha-alueiden kunnossapitoa, nurmikon leikkuuta, jätekatosten siistimistä ja kaikkea muuta pientä huoltoon liittyvää tekemistä. Yhtää tylsää työpäivää ei ollut.

Parasta oli työkaverit ja se, että helteellä sai tehdä töitä ulkona. Opin paljon uutta myös ihan tutuista asioista kuten nurmikonleikkuusta.

Kaikin puolin onnistunut kesä työpaikan osalta!”

Jaa artikkeli