Mutkatonta yhteistyötä porilaiseen tapaan

16.06.2020 – Ajankohtaista

Kotikatu Porin kiinteistönhoitajilla ei mene sormi suuhun, oli kyseessä sitten haljennut vessanpönttö tai asuinhuoneiston märkätilan katselmus yhdessä isännöitsijän kanssa.


Liiketiloista Lidliin, Halpahallista asuinhuoneistoon. Kiinteistönhoitaja Vesa Saukko poistaa roskat, putsaa oviaukkojen edustat ja käyttää sujuvasti niin lehtipuhallinta kuin haravaa.

– Asiakkaat tekevät netin kautta tai soittamalla vikailmoituksen, ja osalla on minulle suora puhelinnumero. Esimerkiksi vuonna 1986 rakennettu As Oy Porin Länsipuisto 25 on tuttu isännöitsijää myöten ja yhteistyö sujuu mainiosti, Saukko kertoo.

Isännöitsijä Maria Sippola Sakipa Oy Isännöinnistä yhtyy mielipiteeseen. Sippolalla on Länsipuiston lisäksi parikymmentä erilaista kiinteistöä vastuullaan.

– Avoimuus, luottamus ja rehellisyys ovat yhteistyössä tärkeitä. Meillä on yhteinen tavoite, eli se että palvellaan mahdollisimman hyvin taloyhtiötä ja sen asukkaita sekä osakkaita, Sippola sanoo.

Saukko on työskennellyt alalla vasta muutaman vuoden. Vaihtelevat työt ja neljä vuodenaikaa pitävät työn mielenkiintoisena, samoin kuin erilaiset koneet ja tekniikat. Vastuuta hän kantaa yhtä lailla taidoista, turvallisuudesta kuin tyytyväisyydestä.

– Oma suhtautuminen asioihin ja tilanteisiin vaikuttaa asiakkaan kokemukseen. Itse kuuntelen tarkasti mikä tilanne on ja kerron minkälaisiin toimiin ryhdytään. Uutta opittavaa tulee edelleen joka viikko.

Opittavaa riittää myös isännöintiuransa alkutaipaleella olevalla Sippolalla. Tietotaitoa on  kartuttanut myös mutkaton yhteistyö kiinteistöhuollon kanssa.

– Odotan yhteistyökykyä, motivaatiota sekä vahvaa sitoutumista yhteiseen tekemiseen, ja sitä olen myös saanut. Jos jotain on sovittu ja aikataulutettu, se myös pitää. Olen erittäin tyytyväinen kiinteistöhuollon työpanokseen. Hyväntuulisten ja ystävällisten ihmisten kanssa on helppo  keskustella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä tarjouspyyntö

Jaa artikkeli