Kiinteistöpalvelumme sujuvan arjen ja hyvän asumisen asialla
Kiinteistöpalvelumme sujuvan arjen ja hyvän asumisen asialla

Kiinteistöpalvelumme sujuvan arjen ja hyvän asumisen asialla

Tarjoamme sinulle yhteistyötä, jonka tärkeimpänä päämääränä on pitää kotitalojen asukkaat aina hymyssä suin – heidän on hyvä olla kotona.

Kotikadun paikallinen huoltotiimi, sen rivakoista otteistaan tunnetut kiinteistönhoitajat ja herkällä korvalla isännöitsijää ja taloyhtiön päättäjiä herkällä kuulevat työnjohtajat ovat arjessa apuna jos jonkinsorttisen aherruksen keskellä, niin päivittäisissä juoksevissa hommissa kuin suuremman luokan projekteissakin.

Pyydä meiltä tarjous tai
Soita meille: 010 270 8000 (arkisin klo 7.00 – 16.00)

 

Miksi valita huoltoyhtiöksi Kotikatu?

Toimimme aina paikallisesti

Toimitpa itse Savon sydämessä, Stadin ytimessä tai missä tahansa muualla, meidän asiakaspalvelumme ja huoltotiimimme ovat aina ihan aidosti lähellä. Kotikatu on huoltoyhtiö, joka puhuu kanssasi samaa kieltä ja ymmärtää sinua. Saavumme nopeasti paikalle, kun meitä tarvitaan. Tunnemme hoitamamme kiinteistöt ja niiden naapurustot perinpohjaisesti. Paikallisella toimintamallillamme voidaan karsia myös siirtymiä, eli hillitä turhia hiilipäästöjä.

Meidät on helppo tavoittaa

Puhelinsoitto, sähköposti, tekstiviesti tai yhteydenotto verkkosivujen tai Facebookin kautta. Saat henkilökuntamme kiinni monilla eri tavoilla – aina juuri siten kuin sinulle parhaiten sopii. Me myös reagoimme ripeästi. Päivystyksemme palvelee 24/7.

Hoidamme hommat kerralla kuntoon

Luottamus on yhteistyömme ytimessä: teemme aina sen minkä lupaamme. Meidän perään ei tarvitse turhia soitella, sillä hoidamme työmme kerralla kuntoon. Osaava henkilöstömme on tunnettua myös ennakoivasta työtavastaan: kun jossain ”hiukan repsottaa”, se laitetaan monesti kyselemättäkin kuntoon . Me toimimme joustavasti, huomioimme asiakkaamme tarpeet ja toiveet tilanteessa kuin tilanteessa. Meillä on aina halua ja kykyä ratkaista haasteet sekä mahdolliset ongelmatilanteet yhteistyössä.

Kaikki palvelut yhdestä paikasta

Yhden kumppanin malli on kätevä niin isännöitsijälle, taloyhtiöpäättäjälle kuin asukkaallekin. Me tarjoamme käyttöösi kaikki kiinteistön huoltoon ja ylläpitoon liittyvät palvelut aina kiinteistönhoidosta siivoukseen ja talotekniikan erityispalveluihin asti. Huolehdimme vahvalla osaamisella myös mm. viherrakennustöistä, sähkö- ja putkitöistä, vahinkosaneerauksista sekä kotien erilaisista remonttihommista.

PHM Digital kokoaa taloyhtiön tiedot yhteen paikkaan 

Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisen ja veloituksettoman verkkopalvelun, PHM Digitalin. PHM Digital antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille ja isännöitsijälle sekä kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien kiinteistössä toimivien tahojen kesken. Palvelu sujuvoittaa taloyhtiön hallintoa, kunnossapitoa sekä asumista koskevien asioiden hoitamista ja seurantaa.

PHM Digital on veloitukseton palvelu, joka sisältyy taloyhtiön huoltosopimukseen. Lue lisää tästä.

Teemme työmme laadukkaasti

Tasokas työnjälki on kunnia-asia niin yhtiöllemme kuin jokaiselle työntekijällemme. Laatu on meille asenne, ja se näkyy tekemisissämme niin piha-alueilla kuin sisätiloissa – ihan kaikille asiakkaillemme. Me myös tarkkailemme jatkuvasti palvelumme laatua, mikä tukee toimintamme kehittämistä niin lyhyellä kuin pitkällä tähtäimellä.

Tutustu meihin ja toimintaamme tarkemmin lataamalla esite alta. Me olemme isännöitsijöille ja taloyhtiön päättäjille rehti yhteistyökumppani – se paikallinen huoltoyhtiö, joka tekee arjesta sujuvaa sekä asumisesta viihtyisää ja turvallista.

Lataa esite tästä
Pyydä tarjous

Etsitkö laadukasta huoltoyhtiötä?
Me palvelemme paikallisesti!

Lue lisää ja pyydä tarjous!
Kotikatu