Ilkka Laitinen nimitetty myyntijohtajaksi

03.12.2018 – Ajankohtaista

Panostamme jatkossa yhä enemmän asiakkaiden tarpeiden kartoittamiseen ja heille sopivien ratkaisuiden rakentamiseen. Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme nimittämällä Ilkka Laitisen Kh-Kiinteistöpalveluiden myyntijohtajaksi 3.12.2018 alkaen. Ilkka perehtyy toimintaamme joulukuun ajan, mutta aiemmin sovittujen velvoitteiden johdosta hän ottaa myyntitoiminnon vastuulleen vasta 1.2.2019 alkaen.

”Ilkka tuo taloon vahvaa osaamista kiinteistöalalta,” toteaa kiinteistöhuollon liiketoimintajohtaja Otto. Tarkiainen. ”Ilkan vahvuus on etenkin asiakassuhteiden luomisessa ja hoitamisessa. Lisäksi hänen vastuulleen kuuluu myyntitoiminnan johtaminen ja kehittäminen,” lisää Otto.

”Koen, että minulla on paljon annettavaa KooHoo:laisille ja asiakkaillemme. Pääsen taloon, jossa on tekemisen meininkiä ja halu oppia uutta. Asiakkaiden kanssa työskentely on lähellä sydäntäni ja on hienoa päästä kehittämään nykyisiä sekä rakentamaan uusia asiakassuhteita,” kertoo Ilkka Laitinen.

Nykyinen myyntijohtaja Petteri Hiitola vastaa edelleen kiinteistöhuollon myyntitoiminnasta 1.2.2019 asti. Tämän jälkeen hän siirtyy johtamaan huoltoliiketoiminnan tukitoimintoja kuten laadunvalvontaa ja päivystystoimintaa.

Lisätietoja:
Otto Tarkiainen
liiketoimintajohtaja
040 176 3112
otto.tarkiainen@kh-kiinteistopalvelut.fi

Jaa artikkeli