Odotettavissa: aurinkoisia työpäiviä

14.06.2022 – Ajankohtaista

Kotikadun kesätyöntekijä Ari työskentelee Espoon yksikössä ulkoalueen hoitajana. Pestiä on takana muutama viikko, ja reipas nuori mies viihtyy monipuolisessa roolissa varsinkin siksi, että työyhteisö on niin avoin ja työympäristö viihtyisä.


Espoolainen 27-vuotias Ari etsi työpaikkaa, kuuli tutultaan Kotikadusta ja sitten alkoikin työrintamalla tapahtua:

– Pääsin jo heti seuraavalla viikolla haastatteluun ja tämän jälkeen nopeasti aloittamaan työt. Olen nyt ulkoalueen hoitaja. Tällä hetkellä tehtäviini kuuluu roskalenkki, hiekkojen poisto, kiinteistöjen pihojen kunnossapito ja myöhemmin myös erilaisia koneilla tehtäviä ulkotöitä.

Ari viihtyy Kotikadulla, kiitosta saavat sekä työympäristö että kivat työkaverit.

– On tärkeää, että työympäristö on avoin ja yhteistyö työkavereiden sekä työnjohdon kanssa toimii. Etenkin uutena työntekijänä on kiva, että muut auttavat ja voi kysyä neuvoja tarvittaessa.

Rutiinitöiden säännöllisyys sopii Arille, lisäksi mahdollisuudet edetä uralla kiinnostavat. Edessä olevaa kesää Ari odottaa innolla.

– Odotan, että säät paranevat ja tulee lämmintä. Koska teen töitä ulkona, olisi erityisen mukavaa nauttia hyvistä keleistä töiden ohessa. Odotan myös kesältä kiireisiä ja työntäyteisiä päiviä uuden työn parissa. Töiden lisäksi tiedossa on ainakin mökkiviikonloppuja, Ari kaavailee.

Jaa artikkeli