Realia Isännöinti luottaa Kotikadun osaamiseen

11.06.2020 – Ajankohtaista

Luottamusta, itseohjautuvuutta, ammattitaitoa ja sosiaalista kyvykkyyttä. Näitä asioita isännöitsijä toivoo kiinteistöhuoltoyhtiöltä ja sen työntekijöiltä. Ja sitähän Kotikatu tarjoaa, mitä asiakkaat haluavat.


Pohjoismaiden suurimman asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistuneen asiantuntijapalvelukonsernin Realia Groupin isännöitsijänä toimiva Eeva Kyötikki on toiminut alalla jo 10 vuotta. Kokemuksen myötä Kyötikki tietääkin, miten tärkeää on luottamus huoltoyhtiön ja isännöitsijän välillä.

– Huoltoyhtiön ja isännöitsijän välinen suhde perustuu täysin luottamukseen. Meidän ei ole mahdollista valvoa jokaista ruohonleikkuuta ja lumenluontia, vaan uskomme huoltoyhtiön omaan laadunvalvontaan ja ammattitaitoon.

– Kotikadun kanssa kaikki toimii, kuten on sovittukin. Ei ole ollut mitään haaksirikkoja matkan aikana, Kyötikki kertoo.

Isännöitsijälle asukkaiden tyytyväisyys on tärkeää

Hyvä yhteistyösuhde pitää muodostaa sekä isännöitsijään että asukkaisiin. Huoltoyhtiö on kuitenkin useimmiten lähempänä asukkaita kuin isännöitsijää, joten ammattitaidon lisäksi sosiaalista osaamista vaaditaankin kaikilta aina asiakaspalvelusta huoltomieheen.

– Kun huoltoyhtiö toimii hyvin, on se minun suuntaani melko huomaamaton ja jopa näkymätön, Kyötikki sanoo.

– Olen tyytyväinen, että Kotikatu panostaa ympärivuorokautiseen päivystykseen. Itse toimin pääasiassa virka-aikana, mutta asukkaat asuvat kodeissaan koko ajan. Asukkaat saavat varmuutta ja turvallisuutta, kun voivat ottaa huoltoyhtiöön yhteyttä milloin vaan.

Kullanarvoista osaamista

Kotikatu hoitaa hyvin monenlaisia Kyötikin isännöimiä taloyhtiöitä, muun muassa isoja rivitalo- ja kerrostaloyhtiöitä. Muutkin Realian isännöitsijät luottavat Kotikadun palveluihin, myös uudiskohteita isännöivät henkilöt.

– Useissa kiinteistöissä meillä on käytössä perinteisen kiinteistönhuollon lisäksi Kotikadun siivouspalvelut ja ulkoalueiden hoito. On myös paikkoja, joissa vain huolto tulee Kotikadun  kautta. Heiltä saamme myös teknistä erityisosaamista, jonka he tarvittaessa tilaavat puolestamme ulkopuolelta. He ilmoittavat, koska on aika tilata huolto tai korjaus esimerkiksi huippuimureihin, ja hoitavat homman.

– Monissa kohteissa Kotikatu on tullut perittynä edellisiltä isännöitsijöiltä. Tarvetta vaihtaa ei ole ilmennyt. Muutamissa tapauksissa palvelut ovat keskitetty Kotikadulle, vaikka alun perin yhtä osa-aluetta olisikin hoitanut toinen yritys.

– Suosittelen Kotikatua erityisesti isommille taloyhtiöille, joilla on tarvetta ammattitaitoisille, tekniikkaa ymmärtäville ja samalla sosiaaliset taidot omaaville henkilöille. Ja kuka nyt ei ammattitaitoista huoltoa tarvitsisi – se on kullanarvoista kaikille taloyhtiöille, Kyötikki sanoo.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä tarjouspyyntö

Jaa artikkeli