Toimimme normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta

18.03.2020 – Ajankohtaista
Kiinteistöpalveluiden valinta

Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ennakoimme poikkeustilanteen vaikutusta toimintaamme joka päivä kokoontuvassa valmiusryhmässä. Kiinnitämme erityistä huomiota työntekijöidemme työturvallisuuteen ja huolellisiin ohjeistuksiin.

Esimiehemme ovat tottuneet normaalioloissakin reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pystymme siirtämään henkilöstöä joustavasti yksiköistämme toiseen, joten mahdollinen henkilöstövaje voidaan paikata. Hallituksen määräykset vaikuttavat kaikkien arkeen ja perheissä on varmasti haasteita etenkin lastenhoidon järjestämisessä.

”Me haluamme varmistaa työntekijöidemme toimeentulon, arjen sujuvuuden sekä asiakassopimuksiemme velvoitteet, joten olemme ratkaisseet tilannetta ottamalla käyttöön joustavat työaikaratkaisut. Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden lyhennettyyn työaikaan tai työvuoron siirtoon eri aikaan, niin että perheillä on tässä haastavassa tilanteessa enemmän liikkumavaraa,” kertoo toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

”Tilanne vaatii joustoa ja yhteistyötä kaikkien osapuolten välillä. Tiedän entuudestaan, että meillä on kykyä ratkoa arjen haasteet luovasti ja asiakasystävällisesti. Lisäksi matala organisaatiomme mahdollistaa hyvien käytäntöjen käyttöönoton ripeästi,” Jussi jatkaa.

Tehostettu siivous ja tieto erityistarpeista auttaa

Aikaa tullaan viettämään nyt entistä enemmän kodeissa, jolloin sekä kiinteistöhuollon että siivouksen palveluiden tarve voi kasvaa. Kiinnitämme normaalissakin ylläpitosiivouksessa huomiota kosketuspintojen puhtauteen ja autamme mielellämme, mikäli tiloissa halutaan tehdä tehostettua siivousta. Päivystyksemme palvelee tutusti 24/7 ja kiireelliset työt suoritetaan varmalla otteella.

”Olemme siirtäneet suuren osan päivystyspuheluiden vastaanottamisesta omaan palvelukeskukseemme Lyhtyyn. Näin varmistamme palvelun laadun ja pystymme itse vaikuttamaan nopeasti esimerkiksi puheluiden jonotusaikoihin – kiiretilanteessa puhelimessa odottaminen ei palvele ketään,” toteaa Jussi.

Ilmoitathan meille huoltopyynnön yhteydessä, jos työn suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.

Saat lisätietoja omalta yhteyshenkilöltäsi. Katso paikalliset yhteystietomme ja ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme, miten tehostetulla siivouksella voidaan ehkäistä virusten leviämistä, pyydä tarjous!

Lue vielä tästä, miten olemme varautuneet koronaviruksen aiheuttamiin poikkeustilanteisiin.

Jaa artikkeli