Varaudumme koronaviruksen aiheuttamiin poikkeustilanteisiin

12.03.2020 – Ajankohtaista
Vesikalusteiden kuntotarkastus

Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja päivitämme ohjeistustamme henkilöstöllemme sen mukaan. Olemme ohjeistaneet henkilöstöä hyvään käsihygieniaan, tarkentaneet toimintaohjeita muun muassa siivousta tekevälle henkilöstöllemme, kiinteistönhoitajille sekä asiakaspalvelussa työskenteleville.

Ilmoitathan meille huoltopyynnön yhteydessä, jos työn suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.

Toimintamme asiakaskohteissa jatkuu normaaliin tapaan.  Mahdolliset poikkeusjärjestelyt sovitaan aina tapauskohtaisesti ja noudatamme esimerkiksi karanteenitiloissa TTL:n toimintaohjeita. Siivoushenkilöstöämme on ohjeistettu kiinnittämään ylläpitosiivouksessakin erityistä huomiota ovenkahvojen, kaiteiden, valokatkaisijoiden, hissin painikkeiden sekä vesihanojen puhdistukseen. Lisäksi huolehdimme erityisellä tarkkuudella siivousvälineiden puhtaanapidosta.

Autamme, mikäli tarvitaan erityispesuja varmistamaan tilojen puhtaus ja jaamme tarvittaessa THL:n käsienpesuohjeistuksen talojen yleisiin tiloihin ja ilmoitustauluille. Ota yhteyttä.

Sijaisjärjestelyt poikkeustilanteissa

Olemme normaalistikin tottuneet toimimaan muuttuvissa tilanteissa, joten sijaisjärjestelmämme kestää useitakin poikkeustilanteita ja poissaoloja samanaikaisesti.

  • Toimintamallimme on paikallinen, joten yksikkömme sijaitsevat lähellä asiakkaita ja toisia yksiköitämme. Tällöin sijaistaminen naapuriyksikköön on helposti järjestettävissä.
  • Toimimme myös valtakunnallisesti ja pyrimme tarvittaessa siirtämään henkilöstöä eri paikkakuntien ja yksiköiden välillä paikkaamaan ja tasaamaan mahdollisten laajamittaisten poissaolojen vaikutuksia.
  • Meillä on laaja tarvittaessa töihin kutsuttavien henkilöiden verkosto sekä kohteemme tuntevat alihankkijat, joista saamme tarvittaessa pätevää henkilöstöä sijaisjärjestelmämme tueksi.
  • Johtomme ja tukitoimintomme koostuvat isolta osin henkilöistä, joiden taustat ovat operatiivisesta toiminnasta. Tällöin heidän siirtymisensä kenttätyöhön on realistista, sillä käytännön töiden suorittaminen onnistuu vaivatta.

Saat lisätietoja omalta yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme.

Jaa artikkeli