Energiansäästöviikko – meidän teoillamme on merkitystä

11.10.2021 – Ajankohtaista

Valtakunnallinen Energiansäästöviikko käynnistyi jälleen maanantaina 11.10.2021. Olethan sinäkin mukana!


Energiansäästöviikkoa vietetään tänä vuonna jo 25:ttä kertaa ja se herättää meidät pohtimaan, kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme muita ympäristövaikutuksia. Kampanja kannustaa huomaamaan, että vastuullinen energiankäyttö on meidän kaikkien yhteinen asia.

Me kiinteistöhuollossa teemme töitä energiansäästämisen eteen joka päivä: havaitsemme epäkohtia ja laitamme ne kuntoon, ehdotamme laitteistojen uusimista, säädämme laitteistoja toimimaan kulloisenkin tarpeen mukaan ja energiatehokkuutta parantaen, vaihdamme lamppuja energiatehokkaimmiksi ja keräämämme datan avulla parannamme huoltamiemme kiinteistöjen energiatehokkuutta kaiken kaikkiaan. Lisäksi asiantunteva henkilöstömme neuvoo ja ohjaa taloyhtiöitä ja asukkaita toimimaan entistä energiatehokkaammin. Meidän teoillamme on merkitystä! Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millaisia energiatekoja sinun kiinteistössäsi voidaan toteuttaa.

Kasasimme sivuillemme monipuolisen joukon vinkkejä arjen pieniin ja suurempiin ekotekoihin. Kurkkaa vinkit läpi ja nappaa käyttöön!

Voit lukea energiansäästöviikosta lisää Motivan sivuilta tästä.

Jaa artikkeli