Helsinkiläiset Vattuniemen Kiinteistönhoito Oy ja Majavatupa Oy osaksi Kotikatua

04.05.2020 – Ajankohtaista

Keväisissä juhlatunnelmissa Sakari Pietilä ja Jussi Niemelä Kotikadulta, John Ranko Vattuniemen Kiinteistönhoidosta ja Majavatuvalta sekä Tiina Volmer Kotikadulta


Kotikatu Group Oy on hankkinut Vattuniemen Kiinteistönhoito Oy:n ja Majavatupa Oy:n osakekannat.

”Olen tyytyväinen, että saamme Kotikadun vahvaksi taustavoimaksi toiminnallemme. Kaupan myötä paikallinen palvelu säilyy, mutta saamme mahdollisuuksia kehittää entisestään toimintaamme ja henkilöstömme osaamista,” kertoo Vattuniemen Kiinteistönhoidon ja Majavatuvan toimitusjohtaja John Ranko. ”Omasta näkökulmastani on hienoa siirtää kaikki taustatyö muualle ja keskittyä itse siihen tärkeimpään eli päivittäiseen työnohjaukseen ja asiakaspalveluun,” John jatkaa.

”Panostus paikalliseen ja laadukkaaseen palveluun on meidän molempien sydämenasia,” sanoo Kotikadun operatiivinen johtaja Sakari Pietilä. ”Talkkarimainen toimintatapamme on sekä ympäristö- että asukasystävällinen. Kiinteistönhoitajien toiminta-alueet ovat tiiviitä, jolloin siirtymät talolta toiselle ovat lyhyitä ja aika käytetään autossa istumisen sijaan kiinteistöillä,” Sakari jatkaa.

Vattuniemen Kiinteistönhoito ja Majavatupa toimivat jatkossa osana Kotikatua jatkaen kuitenkin toimintaansa toistaiseksi tutuilla nimillä ja yritysilmeillä. ”Tekeminen jatkuu kuten ennenkin. Uudistus tulee näkymään arjessa positiivisina kehitysaskeleina esimerkiksi kalustopäivityksinä,” John toteaa.

Tässä vaiheessa kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotamme asiakkaitamme hyvissä ajoin ennakkoon.

Lisätietoja:
Sakari Pietilä, Kotikatu, 050 385 1138,
John Ranko,Vattuniemen Kiinteistönhoito, Majavatupa Kotikatu , 09-692 6613, www.vkhoy.fi

Jaa artikkeli