Kasvu ja kehittäminen motivoi

24.01.2020 – Ajankohtaista

– Olemme yli 30-vuotias kasvava ja kehittyvä yhtiö, toteaa toimitusjohtaja Jussi Niemelä. Viime vuosina uusia kotikatulaisia on tullut tasaiseen tahtiin, kun toiminta on laajentunut pääkaupunkiseudulta Poriin, Lahteen ja Kuopioon. Tällä hetkellä toimintaa on lisäksi Pirkanmaalla, Oulussa ja Jyväskylässä.

– Laajentumisesta huolimatta toimintamallimme pysyy paikallisena. Olemme lähellä asiakkaitamme ja asukkaita ja näin varmistamme nopean reagoinnin palvelupyyntöihin sekä lyhyet ja sitä kautta ympäristöystävällisemmät siirtymät paikasta toiseen, Jussi toteaa.

Paikallisten toimijoiden liittyminen Kotikatuun tehdään olemassa olevaa ja historiaa kunnioittaen. Tulevaisuus suunnitellaan aina yhdessä ja paikalliset ratkaisut etsitään niin, että henkilöstö ja asiakkaat saavat sitä mihin ovat tottuneet ja mitä olemme luvanneet.
– Tarjoamme yrittäjille vahvaa selkänojaa, mahdollisuutta kehittää toimintaa ja toisaalta usein myös kaivattua mahdollisuutta jäädä suunnitellusti eläkkeelle, Jussi sanoo.

– Uskon, että toimintamme laajentuminen ja kehittäminen on iso motivaattori henkilöstöllemme. Uuden luominen on palkitsevaa, jatkaa Jussi.

– Kasvukeskusteluun on noussut myös kiinteistöhoidon kysynnän jäähtyminen. Emme ole tällaista havainneet, sillä kiinteistöt vaativat jatkuvaa ylläpitoa suhdanteista huolimatta, Jussi kertoo. Tietenkin kustannuksista keskustellaan, mutta uskon ratkaisun tekemisen laajuuden ja hinnan suhteen löytyvän yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Näen myös, että asumisviihtyvyys ja turvallisuus ovat edelleen niitä arvoja, joita halutaan vaalia. Kiinteistöhuolto on keino sekä niiden parantamiseen että kiinteistön arvon säilymiseen, hän jatkaa.

Lue aiheesta myös Kauppalehdestä.

Jaa artikkeli