Kiinteistöhuolto Grönvall Oy osaksi Kh-Kiinteistöpalveluja

08.11.2018 – Ajankohtaista

Kiinteistöhuolto Grönvall Oy on 8.11.2018 allekirjoitetulla yrityskaupalla liittynyt osaksi Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy konsernia.

Kiinteistöhuolto Grönvall on Helsingissä toimiva, vuonna 1991 perustettu kiinteistöhuoltoyhtiö, joka tarjoaa Vallilan, Kallion, Sörnäisten, Hakaniemen ja Alppilan alueella asunto-osakeyhtiöille kiinteistönhuoltopalveluja.

”Yritysoston myötä saamme vahvistusta palvelukykyymme erityisesti Keski-Helsingin alueella. Grönvall tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä ”, kertoo Kh-Kiinteistöpalvelut konsernin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

Koko Grönvallin henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen yhtiön palveluksessa, myös yhtiön perustaja Kaj Grönvall jatkaa yhtiössä. Jatkossa Kiinteistöhuolto Grönvall ja Kh-Kiinteistöpalvelut tarjoavat yhdessä asiakkailleen entistä laajemman paikallisen palveluyhdistelmän sekä kattavammat oheispalvelut. Lisäksi kausityöt, kuten hiekoitus ja lumityöt, pystytään jatkossa suorittamaan entistä nopeammin ja tehokkaammin yhteisin resurssein.

“Itse vastaan edelleen yhtiön päivittäisen kenttätoiminnan sujuvuudesta. Yhdessä uusien lisäresurssien kanssa tutut henkilöt varmistavat, että asiakkaidemme työt hoituvat jatkossakin laadusta tinkimättä ja kustannustehokkaasti”, kertoo Kiinteistöhuolto Grönvall Oy:n toimitusjohtaja Kaj Grönvall.

“Kh-Kiinteistöpalveluiden ainutlaatuisessa palvelumallissa yhdistyvät pienen paikallisen yrityksen vahvuudet ja suuren yrityksen edut, mikä johtaa tehokkaisiin toimintatapoihin ja hyvään asiakastyytyväisyyteen”, kertoo Jussi Niemelä.

Lisätiedot:

Jussi Niemelä, Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy, toimitusjohtaja, 0400 462 696, jussi.niemela@kh-kiinteistopalvelut.fi
Kaj Grönvall, Kiinteistöhuolto Grönvall Oy, toimitusjohtaja, puhelin 0400 737 473, kaj.gronvall@kolumbus.fi

Kiinteistöhuolto Grönvall

Kiinteistöhuolto Grönvall Oy on Keski-Helsingissä toimiva, vuonna 1991 perustettu kiinteistöhuoltoyhtiö, joka tarjoaa kiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuolto- ja siivoustarpeisiin.
Yhtiö työllistää noin 10 kiinteistöhuollon ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 1 miljoona euroa.

Kh-Kiinteistöpalvelut

Kh-Kiinteistöpalvelut on vuonna 1989 toimintansa aloittanut kiinteistöhuoltopalveluita tarjoava konserni, joka muodostuu paikallisesti toimivista, erityisesti asuinkiinteistöjen huoltoon erikoistuneista yksiköistä. Konserniin kuuluu myös Cateva Oy, mikä tarjoaa yli sadan LVISA- ja korjausrakentamisen ammattilaisen kautta erillispalveluja eritoten kiinteistöhuoltomme piirissä oleville asiakkaille. Cateva toimii pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Kh-Kiinteistöpalveluiden palvelumallissa kiteytyy paikallisesti organisoitu toiminta, hyödyntäen suuren yrityksen edut, mikä johtaa tehokkaisiin toimintatapoihin ja hyvään asiakastyytyväisyyteen.

Toiminnan kulmakiviä ovat paikallistuntemus, aktiivinen ja ennakoiva huoltotoiminta sekä normaalia kiinteistönhuoltoa tukevat oheispalvelut, jotka helpottavat asukkaan, taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän arkea.

Kh-Kiinteistöpalvelut konsernin yhtiöt toimivat pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa. Kaupan myötä konserni työllistää yli 1000 kiinteistöhuollon ammattilaista ja sen yhteenlaskettu pro forma liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa.

Jaa artikkeli