Paimiolainen Kiinteistöhuolto 3 J osaksi Kotikatua

12.04.2021 – Ajankohtaista

Kiinteistöhuolto 3 J:n Juhani Kontto ja Jussi Parikka


Kotikatu Group Oy on hankkinut paimiolaisen Kiinteistöhuolto 3 J Oy:n osakekannan.

– Kun tuli mahdollisuus keventää yrittäjänä toimimisen taakkaa, tartuimme tilaisuuteen. Leveämmät hartiat taustalla ovat voimavara ja näemmekin muutoksen mahdollisuutena kehittää toimintaamme ja henkilöstömme osaamista entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Toiminta jatkuu totuttuun tapaan samalla nimellä ja tutun porukan voimin, kertovat Kiinteistöhuolto 3 J:n Juhani Kontto ja Jussi Parikka. Jatkamme päivittäistä työskentelyä kuten tähänkin asti, he jatkavat.

– Tervetuloa Kotikadulle niin uusi henkilöstö kuin asiakkaatkin, sanoo Kotikadun operatiivinen johtaja Sakari Pietilä. Yrittäjähenkisyys on läsnä paikallisessa toiminnassamme paikkakunnasta riippumatta. Me teemme töitä asiakkaidemme lähellä, palvelun laatuun panostaen, Sakari jatkaa.

Kiinteistöhuolto 3 J toimii jatkossa osana Kotikatua jatkaen toimintaansa omalla nimellään ja yritysilmeellään. Tuttu henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen samoissa tehtävissä kuten ennenkin. Tässä vaiheessa kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja löydät ne täältä.

Lisätietoja:

 Sakari Pietilä, operatiivinen johtaja Kotikatu, 050 385 1138
Juhani Kontto, toimitusjohtaja Kiinteistöhuolto 3 J, 0500 523 792

Jaa artikkeli