Oululainen Meranti Siivouspalvelut osaksi Kotikatua

02.03.2021 – Oulu

Puhtaus on taitolaji, sen tietävät Meranti Siivouspalveluiden ammattilaiset, vasemmalta Antti Rimpeläinen, Heidi Sääskilahti, Marianne Tuomainen, Johanna Sallinen, Sinikka Nissilä  ja Antti Pietilä


Kotikatu Group Oy on hankkinut Meranti Siivouspalvelut Oy:n osakekannan.

”Haluamme panostaa entistä enemmän siivoustyön laadun kehittämiseen, parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun ja palvelun lopputulokseen. Kaupan myötä pääsemme yhdessä kehittämään siivouspalveluitamme entistä toimivammaksi ja palvelevammaksi Oulun alueella. Merantin ja Kotikadun yhteisillä arvoilla palvelemme jatkossakin asiakkaita ketterästi ja luotettavasti paikallisella osaamisella,” kertoo Merantin toimitusjohtaja Antti Pietilä. ”Viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että siivouksen merkitys on tärkeässä roolissa kaikilla toimialoilla. Siivoustyön arvostus on ansaitusti kasvanut, siitä olen tyytyväinen,” Antti jatkaa.

”On hienoa saada vahvaa siivouksen osaamista osaksi Kotikatua. Antin ja hänen tiiminsä oppeja on hienoa päästä jakamaan laajemminkin Kotikadulle,” toteaa Kotikadun operatiivinen johtaja Mikko Mäkikyrö. Meranti Siivouspalveluiden henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen samoissa tutuissa rooleissa kuin tähänkin saakka. ”Arki jatkuu kuten tähänkin asti – samat tekijät jatkavat hyvää työtä,” lisää Mikko.

Meranti Siivouspalvelut Oy toimii jatkossa osana Kotikatua jatkaen kuitenkin toimintaansa omalla nimellään ja yritysilmeellään. Tässä vaiheessa kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja löydät ne täältä. ”Päivittäinen toiminta jatkuu kuten tähänkin asti, minä ja koko tiimi olemme työn touhussa ja tavoitettavissa kuten ennenkin,” Antti toteaa.

Lisätietoja
Mikko Mäkikyrö, 010 270 8026, mikko.makikyro@kotikatu.fi
Antti Pietilä, 0400 683 813, antti.pietila@meranti.fi

Jaa artikkeli