Kiinteistöhuolto Reilax Oy osaksi Kotikatua

02.07.2019 – Ajankohtaista

Kuvassa vasemmalta Kotikadulta Janne Castrén, Kiinteistöhuolto Reilaxista Piritta Varjalehto ja Pasi Varjalehto sekä Jussi Niemelä Kotikadulta.

Kotikatu Group Oy on hankkinut Keski-Uudellamaalla toimivan Kiinteistöhuolto Reilax Oy:n osakekannan 1.7.2019.

”Haluamme kehittyä entistä monipuolisemmaksi kiinteistöhuoltoalan toimijaksi ja siirtyminen osaksi Kotikatua on luonteva tie toteuttaa se,” kertoo Kiinteistöhuolto Reilaxin toimitusjohtaja Pasi Varjalehto. ”Kaupan myötä meille avautuu uusia mahdollisuuksia ja resursseja entistä asiakaslähtöisempään palveluun ,” Pasi jatkaa.

”On hienoa saada joukkoomme kokeneita kiinteistöhuollon ammattilaisia,” toteaa Kotikadun aluejohtaja Janne Castrén. ”Toimintamme Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa vahvistuu entisestään ja paikallistuntemuksemme sekä monipuoliset resurssit takaavat entistä laadukkaampaa palvelua asiakkaillemme,” Janne jatkaa.

Kiinteistöhuolto Reilax Oy toimii jatkossakin omana yhtiönään ja sen koko henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen yhtiön palveluksessa. Myös Pasi ja Piritta Varjalehto jatkavat entisissä rooleissaan. ”Arkemme jatkuu kuten tähänkin asti: palvelualtis ja lähellä asiakkaita toimiva väkemme auttaa niin pienissä kuin isoissakin tarpeissa,” Pasi toteaa.

Tässä vaiheessa kaikki Reilaxin yhteystiedot säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakkaitamme hyvissä ajoin ennakkoon.

www.reilax.fi

Lisätietoja:
Janne Castrén, Kotikatu, aluejohtaja, 020 755 8549, janne.castren@kotikatu.fi
Otto Tarkiainen, Kotikatu, liiketoimintajohtaja, 010 270 8087, otto.tarkiainen@kotikatu.fi
Pasi Varjalehto, Kiinteistöhuolto Reilax, toimitusjohtaja, 0400 999 717, pasi.varjalehto@reilax.fi

Jaa artikkeli