Kiinteistöpalvelu Tuovinen Oy osaksi Kotikatua

03.03.2020 – Ajankohtaista

Kotikatu Group Oy on hankkinut helsinkiläisen Kiinteistöpalvelu Tuovinen Oy:n osakekannan.

– Siirtyminen osaksi Kotikatua on mahdollisuus sekä henkilöstöllemme että asiakkaillemme. Kaupan myötä paikallinen palvelu säilyy, mutta taustalle saadaan voimaa esimerkiksi henkilöstön kouluttamiseen, palvelutarjonnan laajentamiseen ja kaluston uudistamiseen, kertoo Jani Tuovinen.

– Yrittäjän näkökulmasta kehitysvastuun siirtäminen omilta hartioilta pois tuntuu hyvältä ja on mahtavaa päästä keskittymään päivittäiseen työnohjaukseen ja asiakaspalveluun, Jani jatkaa.

– Janin tiimin liittyminen kotikatulaisiksi on sujuvaa, sillä toimintatapamme on jo valmiiksi samanlainen: panostus laadukkaaseen ja asiakasläheiseen palveluun on meillä kaikilla selkärangassa, sanoo Kotikadun aluejohtaja Petri Vainikainen.

– Talkkarimainen toimintatapamme on sekä ympäristö- että asukasystävällinen. Kiinteistönhoitajien toiminta-alueet ovat tiiviitä, jolloin siirtymät talolta toiselle ovat lyhyitä ja aika käytetään auton sijaan kiinteistöillä, Petri jatkaa.

Kiinteistöpalvelu Tuovinen toimii jatkossa osana Kotikatua jatkaen kuitenkin toimintaansa tutulla nimellä ja yritysilmeellä. Kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakkaita hyvissä ajoin ennakkoon.

Lisätietoja
Jani Tuovinen, Kiinteistöpalvelu Tuovinen, 040 5358855
Petri Vainikainen, Kotikatu, 010 270 8240
Vesa Koljonen, Kotikatu, 010 270 8056

Jaa artikkeli