Kotikatu ja PHM Group yhdistyvät – palvelumme ja toimintamme jatkuu kuten ennenkin

11.09.2020 – Yritystiedotteet

Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistävät voimansa. Kilpailu- ja kuluttajavirasto on 3.9.2020 hyväksynyt yrityskaupan ja kaupan viimeistelytoimet ovat käynnissä. Konsernitason nimeksi otetaan käyttöön Kotikatu ja tälläkin hetkellä omilla nimillään toimivat yhtiöt jatkavat toimintaansa kuten ennenkin.

Päivittäinen toimintamme jatkuu tutulla tavalla – saat meiltä paikallista ja laadukasta palvelua.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Ville Rantala ja talousjohtajaksi Petri Pellonmaa, Jussi Niemelän sekä Hans Stenin jättäessä tehtävänsä Kotikadun johdossa 24.9.2020. Yhtiön johtoryhmän kokoonpano on tiedossa lokakuun alkupuolella.

Kotikadun ja PHM Groupin toiminta-alueissa ei ole juurikaan maantieteellistä päällekkäisyyttä vaan yhdistyminen laajentaa toiminnan 30 suomalaiseen kaupunkiin. Lisäksi toimintaa on seitsemässä kaupungissa Ruotsissa ja kahdessa Norjassa.

– Yhtiön 30-vuotinen taival ja etenkin Kotikadun pari viimeistä vuotta osoittaa, että iso toimija voi olla paikallisesti ketterä ja asiakasläheinen. Paikallinen toimintatapa on vahvuutemme, toimitusjohtaja Jussi Niemelä toteaa.

– Yhtiön suurempi koko mahdollistaa entistä paremmin erilaisten tukitoimintojen kehittämisen ja taustaresurssien avulla panostamisen esimerkiksi ympäristöystävällisyyteen ja henkilöstön hyvinvointiin, Jussi jatkaa.

– Olen ylpeä kaikista kotikatulaisista. Olemme vaalineet hienosti toiminnan perustaneen kaksikon, Kimmon ja Matin, mallia havaitsevasta ja huolehtivasta tekemisestä sekä yrittäjän asenteesta. Toivotan Kotikadulle menestystä jatkoon, summaa Jussi.

 

Lisätietoja

Ville Rantala
toimitusjohtaja
050 385 1442
ville.rantala@kotikatu.fi

Jaa artikkeli