Kotikatu Kuopiolla on paikallinen sydän ja valtakunnalliset hartiat

30.12.2020 – Ajankohtaista

Puijon Kiinteistöpalvelu sekä Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta / Kipa24  yhdistivät voimansa joulukuun alussa ja palvelevat asiakkaitaan nyt Kotikatu Kuopiona.  Ennen joulua kahviteltiin hieman haikeissa tunnelmissa, sillä  Kuopion toimiston äitihahmo Helena siirtyi viettämään eläkepäiviä.


Helena Jokitalon ilo ja positiivisuus, välittävä ote sekä ystävällinen hymy ovat olleet osa entistä Puijon Kiinteistöpalvelua, nykyistä Kotikatu Kuopiota yli 18 vuoden ajan.

– Edelleen sydämessä sykähtää lämpimästi, kun huoltoautomme tulevat vastaan! Ihanat kollegat, työtehtävät sekä asiakkaamme ovat saaneet minut viihtymään, hän kertoo.

Toimistonhoitajan työnkuva on elänyt vuosien varrella: luottamus ahkeraan tekijään on kasvanut, ja Helena on saanut vaikuttaa tapoihin tehdä sekä toimia.

– Vastaan asiakaspalvelupuhelimeen ja hoidan tiskillä mm. avainten luovutuksia. Kirjaan myös huoltotehtäviä työjärjestelmään, vastaan ostoreskontran ja kulutusseurannan hoidosta sekä järjestän asiakkaidemme saunavuorolistat – toimin myös pikkujouluvastaavana, hän hymyilee.

– Kenties ikäni puolesta olen saanut myös mieluisan roolin toimistomme ”äitihahmona”. Meillä on toimiva työilmapiiri, jossa kiperistäkin asioista puhutaan avoimesti.

Hyvä palvelu ja asioiden loppuun saattaminen ovat Helenalle kunnia-asia. Puhelin pirisee tiuhaa tahtia, mutta aina pyritään siihen, ettei asiakkaan tarvitsisi odottaa.

– Tehokkuus on kuitenkin eri asia kuin kiire. Hoitamissamme taloyhtiössämme asuu paljon ikäihmisiä, ja ammattitaitoomme kuuluu selvittää asiat selkeästi.

Paikallinen Kotikatu Kuopio

Joulukuu puhalsi Kuopioon muutoksen tuulia: kaksi arvostettua paikallista toimijaa, Puijon Kiinteistöpalvelu sekä Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta ovat nyt Kotikatu Kuopio. Arki töineen jatkuu kuten ennenkin; tunnusmerkkeinä tutut tekijät sekä tinkimätön työnlaatu.

– Olemme positiivisin mielin. Muutos yhdistää paikalliset sydämet ja valtakunnalliset hartiat luoden uusia mahdollisuuksia kehittää sekä omaa osaamistamme että palveluitamme.

Helena on itsekin uuden, vähän haikeankin, elämänvaiheen äärellä. Joulukuun myötä hän on siirtymässä eläkkeelle.

– Olen kiitollinen kaikista vuosista, voimaa antaneesta työyhteisöstä kuin myös siitä, että pääsen suunnittelemaan tulevaa eläkeaikaa terveenä. Toivotan sydämestäni kaikkea hyvää Kuopion upealle Kotikatu-tiimille! Ajelkaa varovasti, se pientareelta huoltoautoille ylpeydellä huiskuttava touhutäti olen minä, Helena naurahtaa.

Jaa artikkeli