Kotikatulaisten kuulumisia Tampereelta

21.08.2019 – Ajankohtaista

Jaakko Yrjölä vastaa palvelun laadusta ja töiden organisoinnista sekä toimii Kotikatu Tampereen, Kotikatu Messukylän ja Nokian Kiinteistöhuollon työnjohtajien esimiehenä.


– Olen ollut Kotikadulla töissä vajaan vuoden.  Edellisen työnantajan palveluksessa olin 13 vuotta ja kiinteistöhuollon työt ovat tulleet tutuiksi jo lapsena isän mukana kulkemalla.

– Aamuisin käyn työnjohdon, huoltomiesten ja yksikönpäällikön kanssa päivän asioita läpi. Käymme paljon myös kiinteistöissä ja asiakaspalavereissa, hallitukset sekä isännöitsijät tulevat tutuiksi. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja nautin haasteista.

Kiireellisyysjärjestys ja talvella etenkin luontoäiti vaikuttavat päivän kulkuun. Talven kausityöt ovat kriittisimmät ja palvelua kehitetään koko ajan. Päivät venyvät ja työt edellyttävät, että kalusto on kunnossa. Siitä huolehtiminen kuuluu Yrjölän vastuulle.

– Kuuntelen ja autan työnjohtoa parhaani mukaan. Tukena oleminen on iso tekijä niin työhön, osaamiseen kuin tiimihenkeenkin liittyen. Oli kyse sitten toimitusjohtajasta tai huoltomiehestä, työt tehdään porukalla.

– Toimimme työturvallisuus edellä, ja korjaamme epäkohtia kentältä tulevan palautteen mukaan. Etenemismahdollisuuksia, rekrytointeja ja muita henkilöstöasioita hoidamme yhdessä yksikönpäällikön kanssa.

Keväällä Kotikadun palvelutarjonta laajeni Pirkanmaalla.

– Nyt myös asfaltoinnit, louhinnat ja kaikki maanrakennustyöt saa meidän kauttamme.

– Olemme olemassa asiakkaita varten. Kotikadun mottoa vähän vääntäen huolehdimme hyvin, huomaamme helposti ja hoidamme heti, nauraa Yrjölä.

Jaa artikkeli