Kuopiolainen Puijon Kiinteistöpalvelu Oy osaksi Kotikatua

05.11.2019 – Ajankohtaista

Mikko Mäkikyrö Kotikadulta, Kati Rossi-Ryyppö ja Petri Ryyppö Puijon Kiinteistöpalvelusta sekä Matti Lukkari ja Jussi Niemelä Kotikadulta


Kotikatu Group Oy on hankkinut Puijon Kiinteistöpalvelu Oy:n osakekannan.

”On hienoa, että kotikatulaisia on jatkossa Kuopiossakin,” sanoo Jussi Niemelä. ”Puijon Kiinteistöpalvelu on merkittävä paikallinen toimija ja meille on ilo saada Petri tiimeineen osaksi Kotikatua,” hän jatkaa.

”Olemme aina pitäneet tärkeänä toiminnan kehittämistä ja siirtyminen osaksi Kotikatua on meille erinomainen kehitysaskel,” toteaa Puijon Kiinteistöpalvelu Oy:n toimitusjohtaja Petri Ryyppö. ”Panostamme asiakaspalveluun sekä laadukkaaseen työn jälkeen ja yhdistämällä voimamme Kotikadun kanssa, se on meille helpompaa. Uskon, että yhteistyömme tuo varmasti asiakkaillemme hyötyjä, kun paikallinen osaaminen ja monipuoliset resurssit yhdistetään,” Petri jatkaa.

”Me toimimme aina paikallisesti, lähellä asiakkaitamme ja on todella hienoa aloittaa toiminta Kuopiossa yhdessä Petrin ja hänen tiiminsä kanssa,” sanoo Kuopion alueen toiminnasta vastaava Kotikadun operatiivinen johtaja Mikko Mäkikyrö. ”Arki jatkuu kuten tähänkin asti. Tutut kasvot palvelevat sinua jatkossakin – reipas ja palveluhenkinen tekeminen vahvistuu, ” Mikko lisää.

Puijon Kiinteistöpalvelu toimii jatkossa osana Kotikatua ja sen koko henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen yhtiön palveluksessa. ”Tulen itse siirtymään toiminnasta vähitellen taka-alalle ja annan entistä enemmän vastuuta Taskisen Tonille,” kertoo Petri.

Toiminta jatkuu samalla tutulla nimellä ja yritysilmeellä. Kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin ennakkoon. Tutustu Puijon Kiinteistöpalveluihin tästä.

Lisätietoja:
Mikko Mäkikyrö, operatiivinen johtaja, Kotikatu, 010 270 8026
Petri Ryyppö, toimitusjohtaja, Puijon Kiinteistöpalvelu, 040 772 0301
Toni Taskinen, remontti- ja sähkötöiden johtaja, Puijon Kiinteistöpalvelu, 044 722 5510

Jaa artikkeli