Lahtelainen Kiinteistöhuolto Reijo Niemi Oy osaksi Kotikatua

09.01.2020 – Ajankohtaista

Jani Niemi ja Reijo Niemi Kiinteistöhuolto Reijo Niemi Oy:stä sekä Tiina Volmer ja Jussi Niemelä Kotikadulta


Kotikatu Group Oy on hankkinut Kiinteistöhuolto Reijo Niemi Oy:n osakekannan.

”Sydämellä tehdyn työn siirtäminen toiselle on aina haikeaa, mutta jätän elämäntyöni erittäin hyvällä mielellä kotikatulaisten hoitoon,” toteaa Kiinteistöhuolto Reijo Niemen toimitusjohtaja Reijo Niemi. ”Tästä eteenpäin keskityn nauttimaan kovalla työllä ansaituista eläkepäivistä,” Reijo sanoo. ”Liittyminen Kotikatuun tarkoittaa tukevaa selkänojaa tekemisellemme ja mahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisemmin heidän tarvitsemiaan palveluita. Lisäksi saamme mahdollisuuden kehittää toimintaamme aivan eri panostuksilla kuin aikaisemmin,” Reijo jatkaa.

”Meille on ilo saada joukkoomme uusia ammattilaisia ja vahvistaa toimintaamme Lahdessa,” sanoo Kotikadun toiminnasta Lahdessa ja Pirkanmaalla vastaava operatiivinen johtaja Kai Hintz. ”Arki tulee jatkumaan tutulla tavalla. Jani Niemi ja koko muu väki jatkaa laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä kuten tähänkin asti,” Kai jatkaa.

Kiinteistöhuolto Reijo Niemi Oy toimii jatkossa osana Kotikatua, mutta jatkaa toimintaansa samalla tutulla nimellä ja yritysilmeellä. Kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakkaitamme hyvissä ajoin ennakkoon.

Lisätietoja:

Kai Hintz, operatiivinen johtaja, Kotikatu, 010 270 8268, kai.hintz@kotikatu.fi
Reijo Niemi, toimitusjohtaja, 0400 842 554, reijo.niemi@khniemi.fi
Jani Niemi, työnjohtaja, 040 502 2908, jani.niemi@khniemi.fi

Jaa artikkeli