Lahtelainen L & S Huoltokeskus Oy osaksi Kotikatua

04.09.2019 – Ajankohtaista

Kuvassa vasemmalta Jussi Niemelä ja Tiina Volmer Kotikadulta ja Kari-Pekka Vekkeli ja Markku Saarinen L & S Huoltokeskuksesta

Kotikatu Group Oy on hankkinut Lahdessa toimivan L & S Huoltokeskus Oy:n osakekannan.

”Tavoitteemme on olla monipuolinen, luotettava ja laadukas kiinteistöhuoltoyhtiö. Vahvistaaksemme entisestään tavoitettamme ja toimintaamme, siirrymme osaksi Kotikatua,” toteaa L & S Huoltokeskuksen toimitusjohtaja Markku Saarinen. ”Kaupan myötä meille avautuu uusia mahdollisuuksia kehittää toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi,” Markku jatkaa. ”Lisäksi näen hyvänä koko alan kannalta, että Kotikatu aloittaa toimintansa Lahdessa.”

”Lahti on Kotikadulle uusi toiminta-alue ja olemme erityisen tyytyväisiä, että pääsemme aloittamaan toimintamme Lahdessa Markun ja hänen väkensä kanssa. Yhteistyömme tuo varmasti asiakkaillemme hyötyjä kun paikallistuntemus ja monipuoliset resurssit päästään yhdistämään”, toteaa Kotikadun operatiivinen johtaja Kai Hintz. ”On hienoa saada joukkoomme kokeneita kiinteistöhuollon ammattilaisia,” Hintz jatkaa.

Yhteystiedot ja yritysilme säilyy ennallaan

L & S Huoltokeskus Oy toimii jatkossa osana Kotikatua ja sen koko henkilökunta Markku mukaan lukien jatkaa kaupan jälkeen yhtiön palveluksessa. ”Arkemme jatkuu kuten tähänkin asti: palvelemme asiakkaitamme kokemuksen tuomalla varmuudella, reilusti ja rehdisti,” Markku toteaa. L & S Huoltokeskuksen toiminta jatkuu toistaiseksi samalla tutulla nimellä ja yritysilmeellä. Tässä vaiheessa myös kaikki yhteystietomme säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin ennakkoon. Tutustu L & S Huoltokeskukseen täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme!

Kai Hintz, Kotikatu, operatiivinen johtaja, 010 270 8268, kai.hintz@kotikatu.fi
Markku Saarinen, toimitusjohtaja , L & S Huoltokeskus, 040 552 5041, ls.huoltokeskus@co.inet.fi
Jakke Leppäsalo, työnjohtaja , L & S Huoltokeskus, 040 719 8972, ls.huoltokeskus@co.inet.fi

Lisätietoja

Kai Hintz

Kai Hintz
operatiivinen johtaja
010 270 8268
kai.hintz@kotikatu.fi

Jaa artikkeli