Vantaalainen Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy osaksi Kotikatua

02.12.2020 – Ajankohtaista

Kuvassa vasemmalta Kotikadun toimitusjohtaja Ville Rantala, Kiinteistöhuolto Kirvesniemen toimitusjohtaja Juha Kirvesniemi ja Kotikadun operatiivinen johtaja Vesa Koljonen


Kotikatu Group Oy on hankkinut Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy:n osakekannan.

”Haluamme kehittyä entistä monipuolisemmaksi kiinteistöhuoltoalan toimijaksi ja siirtyminen osaksi Kotikatua on luonteva tie toteuttaa se,” kertoo Kiinteistöhuolto Kirvesniemen toimitusjohtaja Juha Kirvesniemi. ”Kaupan myötä saamme toimintaamme lisäresursseja esimerkiksi kalustopuolelle. Yrittäjän mieltä lämmittää, kun taustalle saa tukea ja apuvoimia,” Juha jatkaa.

”On hienoa saada joukkoomme kokeneita kiinteistöhuollon ammattilaisia, joilla on sama toimintaperiaate kuin meillä,” toteaa Kotikadun operatiivinen johtaja Vesa Koljonen. ”Toimintamme Vantaalla vahvistuu entisestään ja panostamme tulevaisuudessakin paikallisuuteen sekä laadukkaaseen työn jälkeen,” Vesa jatkaa.

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi toimii jatkossa osana Kotikatua jatkaen kuitenkin toimintaansa omalla nimellään ja yritysilmeellään. Koko Kirvesniemen henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen samoissa tehtävissä kuten ennenkin. Tässä vaiheessa kaikki yhteystiedot  säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin ennakkoon. ”Yrityskauppa ei vaikuta päivittäiseen toimintaamme vaan minä ja koko porukka olemme hommissa ja tavoitettavissa kuten tähänkin asti,” Juha toteaa.

Lisätietoja Vesa Koljonen, Kotikatu, 010 270 8056 tai Juha Kirvesniemi, Kiinteistöhuolto Kirvesniemi, 0500 459 127

Jaa artikkeli