Porilainen J&H Talohuolto Oy osaksi Kotikatua

03.05.2019 – Ajankohtaista

Kuvassa vasemmalta Kotikadulta Otto Tarkiainen ja Sakari Pietilä, J&H Talohuollosta Heli ja Jorma Haapasaari

Kotikatu Group Oy on hankkinut J&H Talohuolto Oy:n osakekannan 30.4.2019.

”J&H Talohuolto on hyvin hoidettu yritys, jossa on erittäin osaava henkilökunta. On hienoa saada heidät osaksi Kotikatua,” toteaa Kotikadun operatiivinen johtaja Sakari Pietilä. Kauppa vahvistaa entisestään Kotikadun maantieteellistä kattavuutta. Kotikadun toiminta-alue kattaa pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Jyväskylän, Oulun ja jatkossa myös Porin.

”Nykyaikainen kiinteistönhuolto vaatii monipuolista osaamista niin työntekijöiltä kuin yritykseltäkin,”  toteaa J&H Talohuollon toimitusjohtaja Jorma Haapasaari. ”Olemme aina panostaneet kehittämiseen ja kaupan myötä mahdollisuutemme kehittyä ja sitä kautta palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin vahvistuvat. Saamme toimintamme tueksi lisää tietotaitoa Kotikadun ammattilaisilta.” Haapasaari jatkaa.

J&H Talohuolto Oy toimii jatkossakin omana yhtiönään ja sen koko henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen yhtiön palveluksessa samoissa tutuissa rooleissa kuin tähänkin saakka. ”Tutut tekijät jatkavat ja varmistavat, että työt tehdään kuten aikaisemminkin: ripeästi, ammattitaidolla ja laadukkaasti,” jatkaa Haapasaari.

Kaikki yhteystiedot säilyvät Porissa ennallaan.

Lisätietoja:
Sakari Pietilä, 050 385 1138, sakari.pietila@kotikatu.fi
Jorma Haapasaari, 0400 963 918, jorma.haapasaari@gmail.com

Jaa artikkeli