Porilainen Kiinteistöhuolto Råberg osaksi Kotikatua

31.03.2020 – Ajankohtaista

Juha Irjala, Susan Råberg-Vikkula ja Sirpa Asiala – tervetuloa kotikatulaiseksi!


Kotikatu Group Oy on hankkinut Kiinteistöhuolto Råberg Oy:n osakekannan.

”Odotan mielenkiinnolla ja innolla, että pääsemme tämän yrityskaupan myötä kehittämään entisestään kiinteistöhuoltotoimintaa Porissa. Yrityksenä olemme tietenkin otettuja, että Kotikatu otti yhteyttä meihin ja ilmaisi kiinnostuksensa meitä kohtaan. Olemme juuri heidän tyylisensä paikallinen toimija,” toteaa Kiinteistöhuolto Råberg Oy:n toimitusjohtaja Susan Råberg-Vikkula.

”Päätös kotikatulaiseksi siirtymisestä on syntynyt pitkän pohdinnan ja analyysien tuloksena. Koen siirtymisen askeleena seuraavalle tasolle kiinteistöhuoltotoiminnassa ja tiedän tulevan kehitystyön tuovan paljon hyvää kaikille sidosryhmille. Meillä on Kotikadun kanssa sama tahtotila erinomaisesta laadusta ja asiakaspalvelusta,” hän jatkaa.

”On hienoa saada lisää ammattilaisia joukkoomme,” toteaa Kotikadun operatiivinen johtaja Sakari Pietilä. ”Uskon, että jo syksyn aikana asiakkaamme pääsevät nauttimaan kehitystyön hyötyjä, kun yhdistämme kolmen taitavan toimijan voimat: J&H Talohuolto ja Kiinteistöhuolto Råberg tulevat muodostamaan Kotikatu Porin. Kotikatu Pori tulee palvelemaan kuten täällä on totuttu: paikallisesti, ketterästi ja tyytyväisen henkilöstön voimalla. Vaikka Kotikatu on kasvanut merkittäväksi toimijaksi, tekemisemme pysyy aina paikallisena. Päätukikohtaamme olemme rakentamassa Karjarannantielle, jonne tulee sekä toimisto-, että hallilaajennukset. Kun yhdistymissuunnitelmien yksityiskohdat etenevät, tiedotamme niistä asiakkaitamme,” Sakari jatkaa.

Kiinteistöhuolto Råberg Oy toimii jatkossa osana Kotikatua, mutta jatkaa toimintaansa samalla tutulla nimellä ja yritysilmeellä. Kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakkaitamme hyvissä ajoin ennakkoon.

Lisätietoja:
Sakari Pietilä, Kotikatu, 050 385 1138, sakari.pietila@kotikatu.fi
Susan Råberg-Vikkula, Kiinteistöhuolto Råberg, 040 540 5303, susan.raberg@kiinteistohuoltoraberg.com

Jaa artikkeli