Tampereen seudun kotikatulaiset äänessä

26.04.2019 – Kotikatulaiset äänessä

Pirkanmaalla kiinteistönhoidon palvelujen ydin on asumisen helppous. Työssä tähdätään laatuun ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Suvi Oksanen on toiminut Kotikatu Tampereella viheralan puutarhurina ja yksikön vastaavana jo yhdeksän vuotta.


– Työssä näkee heti oman käden jäljen. Palkitsevinta on muuttaa pihat kauniiksi ja olla ulkona koko päivä, satoi tai paistoi. Meillä on säänmukaiset varusteet, kertoo Oksanen.

Oksanen vastaa piha-alueiden hoidosta ja töiden organisoinnista Tampereella ja sen lähikunnissa Nokialla, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Lempäälässä ja Kangasalla. Joukossa on sekä sopimuskohteita että yksittäisiä tarjouspyyntöjä.

– Työhön kuuluu niin pensaiden leikkaus, istutusalueiden kitkentä, nurmikon lannoitus kuin kasvien hoito. Kohteena voi olla taloyhtiö, toimisto, omakotitalo tai vaikka kylpylä. Meillä on usein vapaat kädet pihan suunnitteluun, ja sisäkasveja hoidetaan sopimusten mukaan.

Pensasleikkurit, nurmikon ilmaukseen tarvittavat välineet ja muut työkalut otetaan kyytiin kohteen mukaan.

– Suunnittelen päivät niin, ettei tulisi turhaa ajoa. Teen kesätyöntekijöille reittejä valmiiksi, mutta karttapalvelut ovat silti toisinaan tarpeen. Ohjaan kesätyöntekijöitä, ja meillä on hyvä ryhmähenki. Kesän loppuessa on haikea tunnelma.

– Talvella avustan ja opastan kiinteistöhuollossa. Jonkin verran talvellakin karsitaan tykkylumen takia oksia, etteivät ne ole ajoväylien tiellä. Yritän nähdä yrityksen ja toiminnan asiakkaan silmin. Huolehdimme kokonaisuudesta ja kerromme epäkohdista eteenpäin.

Etsitkö sinä laadukkaasti ja tehokkaasti palvelevaa huoltoyhtiötä? Ota meihin yhteyttä, me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. 

 

Jaa artikkeli