Tietohallinnon tiimi on tärkeä osa liiketoimintaa

12.09.2019 – Ajankohtaista

Juha Allonen nimitettiin Kotikadun CIO:ksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.9.2019. Juha on työskennellyt aikaisemmin Tallink Siljalla sekä MTV:llä ja vetänyt siellä merkittäviä tietohallinnon kehityshankkeita ja modernien digitaalisten palvelujen kehitystä.

”Lähden innolla mukaan rakentamaan Kotikadun huikeata kasvutarinaa! Tehtävänäni on lähteä mukaan kehittämään Kotikadun liiketoimintaa ja tukea sitä erilaisin IT ratkaisuin sekä toteuttaa menestyksekästä digitaalista kehitystä kiinteistöhuoltoalalla,” kertoo Juha. ”Päiväni tulevat koostumaan erilaisten tulevaisuuden digiratkaisuiden kartoittamisesta, järjestelmien modernisoinnista sekä uusien toimintamallien etsimisestä ja käyttöönotosta yhdessä loistavan tiimini kanssa” hän jatkaa. Heti ensimmäisistä työpäivistään lähtien Juha on huomannut, että Kotikadulla on runsaasti kehityshalukkuutta, vakuuttavaa ammattitaitoa ja edistyksellisiä kehitysprojekteja käynnissä ja hän onkin malttamattomasti lähtökuopissa antamaan niihin oman panoksensa.

IT tarkoittaa sujuvaa asiointia ja arkea

”Asiakkaamme voivat asioida kanssamme helposti ja niissä kanavissa, joissa he jo omassa arjessaan ovat olivat ne sitten somekanavia tai perinteisempiä. Panostus järjestelmiin, laitteisiin ja IT osaamiseen kannattaa aina,” toteaa Kotikadun toimitusjohtaja Jussi Niemelä. ”Juha tiimeineen ei tavoittele yhtään sen vähempää kuin ylivertaisen digitaalisen palvelun ja erinomaisen asiointikokemuksen luomista kiinteistöhuoltoalalle,” Jussi jatkaa.

Lisätietoja Juha Allonen , 050 328 5038  ja Jussi Niemelä, 010 270 8009

Jaa artikkeli