Yksikönpäällikkö Jari-Pekka Sundelin: Meillä on harvinaisen hyvä yhteishenki

25.02.2020 – Ajankohtaista

Yhdessä tekeminen, asiakkaiden kuunteleminen ja päivittäinen kehittäminen siivittävät porilaisten kotikatulaisten arkea. J & H Talohuolto Oy on osa Kotikatua. Kuvassa Jari-Pekka Sundelin ja Janne Warell.


Työviihtyvyys rakentuu monesta seikasta. Osaavat esimiehet ovat palvelualalla siinä ja monessa muussakin asiassa avainroolissa. He varmistavat, että hommat sujuvat ripeästi ja ammattitaidolla hyvässä hengessä.  Porin yksikkö on toiminut jo yli 30 vuotta ja siellä työskentelee 25 henkeä. Työviihtyvyyttä tuetaan monin tavoin, kuten tarjoamalla koulutuksia vaikkapa uusista viemärilaitteista ja wc:n kalusteista tai pitämällä yhteiset pikkujoulut.

– Olen onnekas yksikönpäällikkö sikäli, että meillä on harvinaisen hyvä yhteishenki. Henkinen hyvinvointi on mielestäni yhtä tärkeää kuin turvallinen työympäristö. Itse olen ollut talossa jo 24 vuotta, ja joka aamu on kiva lähteä töihin. Työni on monipuolista ja teen välillä myös huoltohommia päästäkseni tietokoneen äärestä ulkoilmaan, kertoo yksikön toiminnasta vastaava Jari-Pekka Sundelin.

Isommilta tapaturmilta on Porissa vältytty, mutta petrattavaa riittää aina.

– Maailma on muuttunut, ennen ei esimerkiksi katolle mentäessä ollut turvakiskoja. Nyt voimme lain nojalla vaatia niitä taloyhtiöltä. Sillä on suuri merkitys, että työkalut ja koneet ovat asianmukaisessa kunnossa. Vastuu puutteiden ilmoittamisesta ja omasta käytöksestä on jokaisella itsellään.

 

Jaa artikkeli