Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille työpyynnön yhteydessä, jos työpyynnön suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.
Kiinteistöhuolto Kirvesniemi

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi

Puhelinasiakaspalvelu

09 2707 0060 palvelee sinua 24/7

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi on perustettu vuonna 1987 ja se palvelee sinua kaikissa asuinkiinteistöjen kiinteistönhoidon tarpeissa oli kyse sitten kiinteistöhuollosta tai siivouksesta.

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi on osa Kotikatua, mutta se toimii omana yhtiönä omalla nimellään.

Huoltomme palvelee alueilla

Tikkurila, Pakkala, Kartanonkoski, Koivukylä, Korso

https://www.kiinteistohuoltokirvesniemi.fi/

Puhelinasiakaspalvelu

09 2707 0060 palvelee sinua 24/7

Asiakaspalvelupiste

info@kirvesniemi.net

Tikkurilantie 68, 01300 Vantaa
Avoinna arkisin 08.00 – 16.00

Avaa kartalle

020- ja 010-alkuisten numeroiden puhelumaksut: 0,084 €/puhelu + 0,167 €/min. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, päivystysnumeroihimme (010 ja 020 alkuiset numerot) soitetut puhelut talletetaan asiakaspalvelun palvelun laadun kehittämiseksi. Tutustu tarkemmin puhelutallenteita koskettavaan tietosuojaselosteeseemme.