Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta Oy Kuopiosta osaksi Kotikatua

05.02.2020 – Ajankohtaista

Kotikatu Group Oy on hankkinut kuopiolaisen Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta Oy:n osakekannan.

”Nykymaailmassa yrityksiltä vaaditaan todella laajaa osaamista ja venymistä suuntaan jos toiseen. Liittyminen Kotikatuun tarkoittaa vahvaa tukea tekemisellemme ja mahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme entistä laaja-alaisemmin kiinteistöjen ylläpitoon tarvittavia palveluita. Koemme, että muutoksen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisemmin koko Kuopion alueella,” kertoo Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirran omistaja Tomi Aravirta. ”Muutoksen myötä pystymme panostamaan toimintaamme kehittämiseen aivan eri tavalla kuin aikaisemmin,” Tomi jatkaa.

”Meille on ilo päästä vahvistamaan toimintaamme Kuopiossa ja saada joukkoomme uusia ammattilaisia,” sanoo Kotikadun operatiivinen johtaja Mikko Mäkikyrö. ”Arki tulee jatkumaan tutulla tavalla. Joustava ja laadukas toiminta on tekemisemme kivijalka jatkossakin,” Tomi täydentää.

Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta Oy toimii jatkossa osana Kotikatua, mutta jatkaa toimintaansa samalla tutulla nimellä ja yritysilmeellä. Kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin ennakkoon. Tutustu Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirtaan tästä.

Mikko Mäkikyrö, operatiivinen johtaja, Kotikatu, 010 270 8026
Tomi Aravirta, toimitusjohtaja, Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta, 040 124 5000

Jaa artikkeli