Kiinteistöhuolto P Pitkänen Oy:n liiketoiminta osaksi Kotikatua

02.06.2020 – Ajankohtaista

Juhlatunnelmissa Kotikadulta Kai Hintz, Kiinteistöhuolto P Pitkäseltä Petri Pitkänen ja Kotikadulta Otto Tarkiainen


Kotikatu Oy on ostanut Kiinteistöhuolto P Pitkänen Oy:n liiketoiminnan.

”Olen pidemmän aikaa miettinyt yritykseni tulevaisuutta. Ajatus myymisestä syntyi jo viime vuoden lopulla ja yhdistyminen Kotikadun kanssa on minulle yrittäjänä erittäin mieluinen päätös. Olen vakuuttunut kotikatulaisten tavasta tehdä töitä ja pitää huolta asiakkaistaan. Kaupan myötä toiminta säilyy edelleen paikallisissa käsissä, mutta saa kaivattua voimaa niin toiminnan kehittämiseen kuin esimerkiksi kalustoresursseihin,” kertoo Petri Pitkänen Kiinteistöhuolto P Pitkäseltä.

”Petri ja hänen osaava henkilökuntansa on tervetullut vahvistus paikalliseen tiimiimme,” sanoo Kotikadun operatiivinen johtaja Kai Hintz. Kiinteistöhuolto P Pitkäsen henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen Kotikadun palveluksessa. ”Muutos ei vaikuta arjen tekemiseen vaan päivittäiset työt tehdään laadukkaasti kuten tähänkin asti,” lisää Kai.

Kaupan johdosta Kiinteistöhuolto P Pitkänen Oy:n liiketoimintaan kuuluvat sopimukset siirtyvät Kotikatu Oy:lle voimassaolevin ehdoin, eikä niitä tarvitse kaupan johdosta päivittää. Yhteystiedot säilyvät samoina lukuun ottamatta uutta yksikkönimeä Kotikatu Lahti ja sähköpostia, joka on jatkossa lahti@kotikatu.fi

Kotikatu palvelee paikallisesti Lahdessa: Kotikatu Lahti, Kiinteistöhuolto Reijo Niemi, L & S Huoltokeskus

Lisätietoja
Kai Hintz, Kotikatu Lahti, 010 270 8268
Petri Pitkänen, Kiinteistöhuolto P Pitkänen, 0500 715 653

Jaa artikkeli