Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille työpyynnön yhteydessä, jos työpyynnön suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.
Lahti

Kotikatu Lahti

Puhelinasiakaspalvelu

0500 715 653

Kiinteistöhuolto Lahti

Paikallinen ja ketterä Kotikatu toimii Lahdessa monipuolisin palveluin.

Osana Kotikatua toimivat L & S Huoltokeskus ja Kiinteistöhuolto Reijo Niemi. Katso yhteystiedot yhtiöiden omilta sivuilta.

Kiinteistöhuolto P Pitkäsestä tuli osa Kotikatua kesäkuussa 2020 ja toimii jatkossa nimellä Kotikatu Lahti. Löydät yhteystiedot tältä sivulta.

 

Huoltomme palvelee alueilla

Lahti

Pyydä tarjous!

Puhelinasiakaspalvelu

0500 715 653

Asiakaspalvelupiste

lahti@kotikatu.fi

Hakakatu 4, 15520 Lahti
Soitathan, ennen kuin tulet niin tiedämme olla paikalla.
Avaa kartalle

020- ja 010-alkuisten numeroiden puhelumaksut: 0,084 €/puhelu + 0,167 €/min. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, päivystysnumeroihimme (010 ja 020 alkuiset numerot) soitetut puhelut talletetaan asiakaspalvelun palvelun laadun kehittämiseksi. Tutustu tarkemmin puhelutallenteita koskettavaan tietosuojaselosteeseemme.