Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille työpyynnön yhteydessä, jos työpyynnön suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.
Munkkiniemi

Kotikatu Munkkiniemi

Päivystys

010 270 8888

Päivystysnumeromme palvelee välitöntä reagointia vaativissa asioissa (mm. vesivahingot ja oven avaukset) joka päivä.

Puhelinasiakaspalvelu arkisin 07:00 – 16:00

010 270 8550

Voit jättää huoltopyynnön myös sähköisellä lomakkeella.

Kiinteistöhuolto Munkkiniemi

Tarjoamme kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut vaivattomasti ja luotettavasti. Paikallisuus ja tasokas työnjälki ovat toimintamme tärkeimmät kulmakivet. Huollamme ja hoidamme asiakkaittemme kotitaloja ja liikehuoneistoja sekä niiden pihapiirejä aktiivisesti ja oma-aloitteisesti – vuosikymmenten mukanaan tuomalla kokemuksella ja ympäristöarvot huomioiden. Olemme joka hetki valmiina palvelemaan nopeasti ja tehokkaasti!

Munkan Huolto (perustettu vuonna 1998) on nyt Kotikatu Munkkiniemi. Työnjohtomme on toiminut Munkkiniemen alueella huoltotehtävissä jo 90-luvun alusta lähtien.

Ystävällinen ja palvelualtis henkilökuntamme varmistaa tyytyväisyytenne huollon toimintaan. Olemme ulkoalueiden erityisosaaja ja konekantamme soveltuu alueen pienille pihoille hyvin. Keskeisellä paikalla sijaitsevat asiakaspalvelupisteemme ja huoltohallimme ovat lähellä kaikkia alueen hoitokohteitamme.

Avainten nouto:
Ole yhteydessä asiakaspalvelupisteeseemme ennen avainten noutoa, puh. 010 270 8550

Ovenavauspalvelun hinnat
Ma–pe klo 7–16 veloituksetta, klo 16–7 hinta 60 €. Viikonloppuisin ja arkipyhinä aina 60 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksu suoritetaan ovea avatessa kortilla tai laskulla. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Huoltomme palvelee alueilla

Kuusisaari, Lehtisaari, Munkkiniemi, Munkkivuori

Pyydä tarjous!

Puhelinasiakaspalvelu

Avoinna arkisin 07.00 – 16.00
010 270 8550

Asiakaspalvelupiste

munkkiniemi@kotikatu.fi

Ruosilantie 14, 00390 Helsinki
Avoinna arkisin 08.00 – 16.00

Avaa kartalle

020- ja 010-alkuisten numeroiden puhelumaksut: 0,084 €/puhelu + 0,167 €/min. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, päivystysnumeroihimme (010 ja 020 alkuiset numerot) soitetut puhelut talletetaan asiakaspalvelun palvelun laadun kehittämiseksi. Tutustu tarkemmin puhelutallenteita koskettavaan tietosuojaselosteeseemme.

Yhteyshenkilöt

Harri Könönen
yksikönpäällikkö
010 270 8462
harri.kononen@kotikatu.fi

Pasi Laitila
aluejohtaja
010 270 8290
pasi.laitila@kotikatu.fi